Auto huren tips

Auto huren tips: een auto huren is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren tips

Met de volgende tips wordt de autohuur nog prettiger:

Auto huren tips 1: Google maps

De verkeersborden in sommige vakantielanden staan soms wat verscholen achter struiken, waardoor het af en toe (met name op de kleinere wegen) goed opletten is welke afslag je moet hebben. Een kaart of Google maps helpt!

Auto huren tips 2: cabrio?!

In de hete zomermaanden juli en augustus lopen de temperaturen hoog op en staat de zon hoog aan de hemel. Bedenk dan dat het huren van bijvoorbeeld een Mini of Audi cabrio je weinig beschutting biedt tegen de hete zon. Met name met kinderen kan dit vervelend zijn. Petjes dus mee (en op) en je onbedekte huid goed insmeren met zonnebrandcrème – door de rijwind heb je minder snel het gevoel dat je verbrandt.

Auto huren tips 3: beenruimte?

Met grotere kinderen moet je er aan denken dat, hoewel je natuurlijk de handjes van je tieners wel op elkaar krijgt voor zo’n coole Mallorca cabrio en er menig selfie zal worden gepost, de beenruimte achterin wat beperkter is. Voor kleine stukjes rijden waarschijnlijk niet zo’n probleem, maar voor langere stukken wellicht hinderlijk.

Auto huren tips 4: kies voor vermogen!

Speel je met het idee om ook lekker te gaan toeren en de omgeving te gaan verkennen, of bevindt je bestemming zich in heuvelachtig gebied? Dan is een huurauto met iets meer vermogen een aanrader. De instapmodellen hebben natuurlijk een bijzonder aantrekkelijke huurprijs, maar het model met een iets grotere motor geeft je net wat meer power om relaxed door de heuvels te toeren.

Auto huren tips 5: vier of vijf deuren?

Een vierdeurs huurauto is handig met kinderen, zowel groot als klein. Grote kinderen stappen makkelijker zelf in en uit, terwijl bij kleine kinderen en baby’s het kinderzitje of de maxi cosi door jou eenvoudiger kan worden bereikt. Neem je een kinderwagen mee? Neem dan een huurauto met voldoende bagageruimte.

Auto huren tips 6: reserveer op tijd!

Vooral tijdens de zomermaanden wordt aangeraden om ruim van te voren een huurauto te reserveren in verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur. Een bijkomend voordeel is dat de huurauto van je keuze dan op het gewenste tijdstip voor je klaar staat.

Autohuur tips

Op de luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Mallorca wordt gereserveerd via het bekende Sunnycars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren tips – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

Autoverhuur tips

Reserveer nu je huurauto op je vakantiebestemming. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven of in de buurt van je hotel elders op je vakantiebestemming. Bezoek elke dag een ander strandje en rijd door de leuke dorpjes op en geniet van een heerlijke vakantie. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes en hippe stranden!

Het heerlijke weer, het lekkere eten en de Spaanse gastvrijheid maken dat veel toeristen terugkeren om die Mallorca momenten opnieuw te beleven. Hier vind je meer informatie over Mallorca.

Auto huren tips op autohuren.info: de nummer één voor autoverhuur!

Direct je all-inclusive auto huren


Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 maart 2022. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.