Auto huren Montpellier

auto-huren-stappen
Autohuren.info geeft een overzicht van duizenden autoverhuurlocaties in bijna 100 landen over de hele wereld. Wij werken samen met verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Montpellier via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze.

Languedoc-Roussillon

De Languedoc-Roussillon is een heerlijke bestemming voor jong en oud. De stranden zopen langzaam af en zijn veelal een stuk breder dan die aan de Côte d’Azur. Ideaal met kleine kinderen. Bekende steden als Beziers, Narbonne, Perpignan en Carcassonne met haar Middeleeuws karakter zijn leuke uitstapjes als afwisseling van een dagje strand. En natuurlijk de Pont du Gard in Nimes:

Auto huren Montpellier

Auto huren Languedoc-Roussillon

Bruisende steden en verlaten vlaktes, gelegen tussen hoge bergen en de zee. Languedoc-Roussillon is een streek van uitersten. De streek is perfect voor een actieve vakantie, waarna je ’s avonds lekker bijkomt op een terrasje in een van de gezellige dorpjes.

Liever lekker luieren tijdens je vakantie? Kom helemaal tot rust op één van de talloze zandstranden.

Auto huren Montpellier

Een auto huren Montpellier doe je eenvoudig, snel en online bij autohuren.info. In de buurt van Montpellier vind je talrijke badplaatsen: Sete, Cap d’Agde, Marsellan Plage, Serignan Plage, Valras Plage, Gruissan, Port Leucat en Portiragnes Plage, om er een paar te noemen. Met een huurauto geniet je extra goed van een heerlijke vakantie omdat je lekker mobiel bent en verschillende dorpjes en stranden kan bezoeken.

Auto huren Montpellier airport

Bij aankomst op de luchthaven van Montpellier staat je huurauto voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten. Rij je direct naar het strand voor een frisse duik in de Middellandse Zee of ga je eerst langs je hotel om je bagage af te leveren?

Autoverhuur Montpellier

Via autohuren.info reserveer je bij Sunnycars zodat je in alle rust je boeking kan maken. De reservering doe je in het Nederlands, vooraf en online, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een prettige gedachte als je de Franse taal niet (goed) spreekt. Mocht je op een later moment wijzigingen in de reservering aan willen brengen dan is dat eenvoudig via de website te regelen.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Montpellier

Je kan de auto natuurlijk ook pas in Montpellier huren, in de stad of direct bij aankomst op het vliegveld van Montpellier. Dan mis je natuurlijk wel het gemak dat je in alle rust hebt kunnen reserveren en dat de huurauto op het vliegveld voor je klaar staat. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Montpellier

Via het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je snel de verschillende mogelijkheden van een huurauto Montpellier. Klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin? Met het servicepakket breng je via autohuren.info je huurauto helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet; bijvoorbeeld met een tweede bestuurder. En de 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Montpellier

Naast de diverse badplaatsen in de buurt van Montpellier heeft de stap Montpellier toeristen ook van alles te bieden. Kijk op Wikipedia Montpellier voor mee informatie.