Auto huren Antwerpen

Auto huren Antwerpen

Auto huren Antwerpen: kies voor mobiliteit die je de vrijheid geeft om gemakkelijk en snel van A naar B te reizen. Van Antwerpen naar de Belgische hoofdstad Brussel bijvoorbeeld. Maar ook mobiliteit binnen de stad Antwerpen zelf, naar de havens, of bezienswaardigheden in de directe omgeving. Met je huurauto breng je ook een bezoek aan de stad Mechelen of de shopping centers Wijnegem en Waasland – dan kan je mooi je nieuwe aankopen in je huurauto kwijt.

auto-huren-antwerpen

Auto huren Antwerpen airport

Je huurauto staat bij aankomst in Antwerpen voor je klaar, bijvoorbeeld bij Antwerpen airport. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

Autoverhuur Antwerpen

Indien je je huurauto Antwerpen vooraf via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Alles regel je vooraf, eenvoudig en online. Je verzekering bijvoorbeeld en ook een extra bestuurder als dat gewenst is. Daarnaast is het simpel om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen. Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Antwerpen

Natuurlijk kan je de auto huren in Antwerpen, bij aankomst op het vliegveld van Antwerpen of later in de stad. Dan mis je echter wel het voordeel dat de auto voor je klaar staat en dat je rustig hebt kunnen reserveren. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Antwerpen

Reserveer de huurauto Antwerpen die bij jou past: vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden. De 14 dagen optie geeft je vrijheid. Via autohuren.info heb je een ruime keus uit verschillende huurauto’s en met het servicepakket breng je de auto helemaal op maat.

Bezienswaardigheden Antwerpen

In Antwerpen bezoek je de Oude Stad, de Groenplaats, en de prachtige kathedraal van Onze Lieve Vrouw. De Grote Markt van Antwerpen ligt dan om de hoek. Twee andere bezienswaardigheden springen er tussenuit: wat denk je van een rondleiding door Brouwerij de Koninck en daarna een cruise door de haven van Antwerpen?! Meer weten over Antwerpen? Klik hier.