auto-huren-stappen

Auto huren Athene

Auto huren Athene: een zorgeloos en ideaal begin van je vakantie in Griekenland. Combineer je zonvakantie met archeologische vondsten. Beklim de beroemde Acropolis in Athene en wandel daarna door de Pláka en Monestiráki. Met je huurauto bezoek je de Meteora kloosters, het orakel van Delphi, het oude Olympia, Kaap Sounion en Mycene.

auto huren Athene

Auto huren Athene airport

Je huurauto staat bij aankomst op het vliegveld van Athene voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken hoef je minder lang te wachten: jouw huurauto staat immers op je te wachten. Ook scheelt je dit (het uitzoeken van) een eerste transfer naar je hotel; lekker efficiënt, het is natuurlijk vakantie!

Autoverhuur Athene

Indien je je huurauto Athene vooraf online via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn in een land waar je wellicht de taal niet machtig bent. Verzekeringen regel je vooraf, in het Nederlands. Daarnaast is het eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen. Ook kan je 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands te regelen.

Auto huren in Athene

Natuurlijk kan je de auto huren in Athene, bij aankomst op het vliegveld van Athene of later in de stad. Dan mis je echter wel het voordeel dat de auto voor je klaar staat en dat je rustig, in het Nederlands, hebt kunnen reserveren. En als je pas in de stad je huurauto regelt, dan zal je ook nog apart je transfer van het vliegveld moeten verzorgen. En dat is gedoe.

Huurauto Athene

Reserveer de huurauto Athene van jouw keuze. Via autohuren.info heb je een ruime keus uit verschillend huurauto’s. Een tweezitter, gezinsauto, sedan of sportief: huur de auto die bij jou past. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Athene

In Athene bezoek je de eeuwenoude Acropolis, slenter je over de Plaka op zoek naar een kop Griekse koffie en breng je een bezoek aan de toeristische markt in Monesteraki. Je rijdt met je huurauto naar de Peloponnesos en je bezoekt beroemde bezienswaardigheden als Delphi, Mistras en het kanaal van Korinthe. Wikipedia Athene.