Auto huren Barcelona

Auto huren Barcelona

Als je aan Barcelona denkt, denk je aan auto huren Barcelona. Echt? Waarschijnlijk niet. Je denkt eerder aan de Sagrada Familia, Park Güell, El Born, FC Barcelona en Camp Nou en natuurlijk de Ramblas.

Auto huren Barcelona airport

Toch is een auto huren in Barcelona nog niet zo’n gek idee. Zeker niet als je net op het vliegveld van Barcelona uit het vliegtuig van KLM, Transavia of Vueling bent gestapt. En je wilt vast naast Barcelona ook de interessante omgeving van Barcelona op je eigen houtje verkennen. Bezoek bijvoorbeeld eens de wijnkelders (bodega’s). En wat dacht je van Cadaques, Figueres, Girona en Sitges? Stuk voor stuk een bezoekje met je huurauto waard.

auto huren barcelona

Huurauto Barcelona

Zorg er echter wél voor dat je je huurauto Barcelona vóór je reis online reserveert. Dit bespaart tot wel 50% op de kosten, je huurauto is gegarandeerd. Daarnaast hoef je niet lang in de rij te staan om je huurauto in Barcelona op te pikken.

Auto huren in Barcelona

Je kunt natuurlijk ook je auto huren in Barcelona zelf. Besef je dan wel dat je eerst vervoer van het vliegveld van Barcelona naar Barcelona zelf moeten regelen. En dat is weer gedoe.

Autoverhuur Barcelona

Er zijn veel bedrijven die zich op autoverhuur Barcelona richten. Als je bij autohuren.info een auto huurt via Sunnycars kan je er echter van op aan dat je huurauto Barcelona optimaal verzekerd is. Daarnaast kan je gratis wijzigingen aanbrengen. En je kunt 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen.

Bezienswaardigheden in Barcelona

Naast de Sagrada Familia, Park Güell, El Born, FC Barcelona en Camp Nou en de Ramblas zijn er nog vele andere bezienswaardigheden in Barcelona ie vinden. Bekijk hier de pagina van Visit Barcelona. Bekijk alvast wat je allemaal wilt gaan zien tijdens je aanstaande bezoek aan Barcelona!