Auto huren Berlijn

Auto huren Berlijn

Auto huren Berlijn: bezoek deze wereldstad en ontdek met je huurauto de Rijksdag, de Potsdamer Platz, en de Fernsehturm op de Alexanderplatz. Rij van Oost naar West Berlijn en stap uit bij het voormalig Checkpoint Charlie. Stop bij het KaDeWe om te shoppen en rij met je huurauto vol cadeau’s terug naar je hotel om daar te genieten van je aankopen in dit luxe warenhuis.

auto huren Berlijn

Auto huren Berlijn airport

Bij aankomst op luchthaven Berlijn Tegel airport of Berlijn Schoenefeld airport staat je huurauto voor je gereed. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

Autoverhuur Berlijn

Via autohuren.info reserveer je vooraf bij Sunnycars en weet je precies waar je aan toe bent. De reservering doe je online en vooraf, zodat je in alle rust je boeking kan maken. Het is simpel om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen. In je verzekering bijvoorbeeld of als je toch die extra bestuurder wenst.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Berlijn

Natuurlijk kan je de auto huren in Berlijn, bij aankomst op het vliegveld van Berlijn of later in de stad. Dan mis je natuurlijk wel het gemak dat de huurauto voor je klaar staat en dat je in alle rust hebt kunnen reserveren. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Berlijn

Reserveer de huurauto Berlijn die bij jou past: via het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je snel de verschillende mogelijkheden. De 14 dagen optie geeft je vrijheid. Met het servicepakket breng je via autohuren.info je huurauto helemaal op maat.

Bezienswaardigheden Berlijn

In Berlijn bezoek je de wijken Charlottenburg, Friedrichshain, Kreuzberg, Mitte, Prenzlauer Berg en Wilmersdorf. ’s Avonds en ‘s nachts geniet je van het nachtleven waar de stad Berlijn zo bekend om staat. Checkpoint Charlie en de Rijksdag mogen niet ontbreken en je geniet van de vele parken in deze groene stad. Wikipedia Berlijn.