Auto huren Boedapest

Auto huren Boedapest

Auto huren Boedapest: bezoek het Parijs van het Oosten en rij met je huurauto van de heuvelachtige westoever (Buda) naar de laaggelegen oostoever (Pest). Deze prachtige stad aan de Donau is zowel geschikt voor een lange weekendtrip als voor het startpunt van een langere vakantie, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de stad Wenen.

auto huren boedapest

Auto huren Boedapest airport

Wanneer je met het vliegtuig naar Boedapest reist dan huur je je huurauto op het vliegveld. Met vroegboeken heb je vaak scherpere tarieven en heb je ook het voordeel je zo in jouw huurauto stapt die al op je staat te wachten.

Autoverhuur Boedapest

Reserveer je je huurauto vooraf online via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je exact waar je aan toe bent. De reservering doe je in alle rust en dat is wel zo handig, met name wanneer je de Hongaarse taal niet machtig bent. Je kunt je reservering eenvoudig op een later moment wijzigen, bijvoorbeeld als je toch een andere verzekering wilt, of toch via Wenen terug zou willen vliegen.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Boedapest

Natuurlijk kan je de auto huren in Boedapest, bij aankomst op het vliegveld van Budapest of later in de stad. Dan mis je wel een stukje gemak en zekerheid van het vooraf in alle rust boeken, in je eigen taal. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Boedapest

Reserveer de huurauto Boedapest die bij jou past: met de opties van het servicepakket stel je je reservering helemaal af op jouw wensen. Gebruik het eenvoudige invulformulier op deze pagina en zie direct je mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Boedapest

Met je huurauto verken je deze prachtige stad aan de Donau. Breng een bezoek aan de burcht van Boeda, de thermische baden van Széchenyi, de grote markthal Nagycsarnok, en de kettingbrug. Verken de regio en combineer een bezoek aan Boedapest met het ook zo mooie Wenen. Wikipedia Boedapest.