Auto huren Boedapest

Auto huren Boedapest: een auto huren in Boedapest is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Boedapest en reserveert desgewenst de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 oktober 2021.

Direct je all-inclusive auto huren


Je huurt jouw huurauto in Boedapest inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken.

Auto huren Boedapest

Ga je op reis naar Boedapest en zoek je een huurauto? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Op de luchthaven van Boedapest en in de buurt van je hotel of appartement staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto in Boedapest wordt gereserveerd met de zekerheid van Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Boedapest en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst in Boedapest voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je net een vlucht achter de rug hebt en je snel naar je hotel of appartement wilt. Omdat je nu online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Boedapest – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunny Cars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur in Boedapest.

Auto huren Boedapest – tips

Hier vind je handige tips voor autohuur in Boedapest van onze partner Sunny Cars:

  • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
  • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
  • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten. Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
  • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box

Autoverhuur Boedapest

Indien je je huurauto in Boedapest vooraf online via autohuren.info reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

auto-huren

Auto huren Boedapest – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto in Boedapest te reserveren.

Auto huren Boedapest – vakantie

Vakantie vieren in Boedapest … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Aangekomen op je bestemming staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto in Boedapest. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto in Boedapest helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op het vliegveld van Boedapest of in de buurt van je hotel.

Auto huren Boedapest

Auto huren Boedapest – de stad Boedapest

Bezoek het Parijs van het Oosten en rij met je huurauto van de heuvelachtige westoever (Buda) naar de laaggelegen oostoever (Pest). Deze prachtige stad aan de Donau is zowel geschikt voor een lange weekendtrip als voor het startpunt van een langere vakantie, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de stad Wenen.

Auto huren Boedapest – bezienswaardigheden Boedapest

Met je huurauto verken je deze prachtige stad aan de Donau. Breng een bezoek aan de burcht van Boeda, de thermische baden van Széchenyi, de grote markthal Nagycsarnok, en de kettingbrug. Verken de regio en combineer een bezoek aan Boedapest met het ook zo mooie Wenen.

Hier vind je meer reisinspiratie en informatie over Boedapest.

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur Boedapest!