Auto huren Curaçao Hato luchthaven

Auto huren Curaçao Hato luchthaven: een auto huren op Curaçao Hato luchthaven is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op Curaçao en reserveert desgewenst de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 oktober 2021.

Direct je all-inclusive auto huren


Je huurt jouw huurauto op Curaçao inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken.

Auto huren Curaçao Hato luchthaven

De voornaamste luchthaven op Curaçao is Curaçao airport (Hato Airport). Op de luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Curaçao wordt gereserveerd met de zekerheid van Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur op Curaçao Hato luchthaven en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op Curaçao voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Curaçao

Auto huren Curaçao Hato luchthaven – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur op Curaçao. Tot slot vind je hier informatie over een huurauto zonder eigenrisico, en lees je op de leeftijdspagina alles over leeftijd en autohuur op Curaçao.

Auto huren Curaçao Hato luchthaven - Powered by Autohuren.info

Auto huren Curaçao Hato luchthaven – tips

Hier vind je handige tips voor autohuur op Curaçao van onze partner Sunny Cars:

 • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
 • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
 • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten. Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
 • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box.

Auto huren Curaçao Hato luchthaven – verkeersregels

Hieronder volgt een aantal belangrijke verkeersregels op Curaçao, zodat jij veilig met je huurauto op pad gaat:

 • Alcohol Het maximaal toegestane alcoholpromillage is 0,5.
 • Invoegen Krijg je niet de kans om in te voegen? Blijf kalm, sta gewoon even stil (vindt niemand erg), steek je hand zwaaiend uit het raam. Er is altijd iemand die je rustig laat invoegen.
 • Maximumsnelheden Binnen de bebouwde kom: 40 km/uur. Buiten de stad en op de vierstedenring: 60-80 km/uur. Rijd altijd (dag en nacht) zo rustig en voorzichtig mogelijk. Verminder je snelheid bij regenachtig weer: de weg kan dan spekglad zijn. Curaçao heeft een aantal slechte wegen: pas op voor grote gaten in de weg en pas je snelheid aan.
 • Bellen Mag alleen handsfree!
 • Parkeren Parkeer altijd binnen goed verlichte open areas, zo dicht mogelijk bij je bestemming. Laat geen kostbaarheden in de auto achter.
 • Remmen Wees bedacht op auto’s die opeens midden op de weg stoppen (bestuurder ziet een bekende, vergist zich in de weg of wil omdraaien). Wacht rustig, binnen een paar minuten is de weg weer vrij. Ga je remmen, rem dan twee tot drie keer zodat degene achter je het ziet. Mensen letten hier namelijk niet zo op! Houd dus ook altijd ruim afstand.
 • Veiligheidsgordels Voorin verplicht, maar gebruik ze voor ieders veiligheid achterin ook.
 • Voorrang In Curaçao rijden ze gewoon rechts en geldt ook: rechts aanhouden. Bij kruisingen en rotondes moet je voorrang verlenen aan al het verkeer dat van rechts passeert, tenzij anders aangegeven. Op T-kruisingen moet het verkeer op de doodlopende weg voorrang verlenen aan al het verkeer van links en rechts.
 • Zwaaien Zie je een arm uit het raam zwaaien? Dan wil die automobilist zeggen: wacht even, geef me de ruimte, ik moet stoppen, afslaan, parkeren, remmen, achteruit rijden …

Autoverhuur Curaçao Hato luchthaven

Vakantie vieren op Curaçao … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n 11,5 uur op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto op Curaçao Hato luchthaven. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op Curaçao Hato luchthaven helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Curaçao of in de buurt van je hotel elders op het eiland. Ga je de zon opzoeken op Curaçao? Bezoek elke dag een ander strand en rijd door de leuke dorpjes op dit populaire en zonnige vakantie eiland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Curaçao Hato luchthaven - Powered by Autohuren.info

Auto huren Curaçao Hato luchthaven – het eiland Curaçao

Curaçao is een eiland in de Caraïben, waar ook Aruba en Bonaire deel van uit maken. Het is het grootste en meest veelzijdige eiland. De hoofdstad en belangrijkste plaats op het eiland is Willemstad. Curaçao kent een groot aantal stranden. De meeste stranden liggen aan de zuidkant van het eiland en zijn met een huurauto goed bereikbaar.

Voor velen is Curaçao het ultieme zon-zee-relax-eiland! Het is er het hele jaar door 30°C en de Caribische lifestyle is erg aanstekelijk: niks moet, alles mag. De ontspannen eilandsfeer van Curaçao werkt enorm aanstekelijk en na een dag ga je er al in mee: niks moet, alles mag. Dit is dé perfecte bestemming voor een relaxte zon, zee en strandvakantie. Je kan er tevens snorkelen en op duikexcursie gaan. Kortom: Curaçao is genieten!

Auto huren Curaçao Hato luchthaven – reserveeer op tijd

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van dit heerlijke eiland kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens de vakantieperiode aangeraden om ruim van te voren een huurauto op Curaçao te reserveren.

auto-huren-stappen

Het heerlijke weer, het lekkere eten en de gastvrijheid maken dat veel toeristen terugkeren om die Curaçao momenten opnieuw te beleven. Hier vind je meer informatie over Curaçao.

Autohuren.info: de nummer één voor Auto huren Curaçao Hato luchthaven!