Auto huren Curaçao tips
auto-huren-stappen

Auto huren Curaçao tips: een auto huren op Curaçao is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op Curaçao via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Curaçao tips

Met de volgende tips wordt de autohuur op Curaçao nog prettiger:

Autohuur Curaçao tip 1: Google maps

Verkeersborden en Curaçao: het is af en toe goed opletten welke afslag je moet hebben. Een kaart of Google maps helpt!

Autohuur Curaçao tip 2: cabrio?!

In de hete zomermaanden juli en augustus lopen de temperaturen hoog op en staat de zon hoog aan de hemel. Bedenk dan dat het huren van bijvoorbeeld een Mini of Audi cabrio je weinig beschutting biedt tegen de hete zon. Met name met kinderen kan dit vervelend zijn. Petjes dus mee (en op) en je onbedekte huid goed insmeren met zonnebrandcrème – door de rijwind heb je minder snel het gevoel dat je verbrandt.

Autohuur Curaçao tip 3: beenruimte?

Met grotere kinderen moet je er aan denken dat, hoewel je natuurlijk de handjes van je tieners wel op elkaar krijgt voor zo’n coole Curaçao cabrio en er menig selfie zal worden gepost, de beenruimte achterin wat beperkter is. Voor kleine stukjes rijden waarschijnlijk niet zo’n probleem, maar voor langere stukken wellicht hinderlijk.

Autohuur Curaçao tip 4: kies voor vermogen!

Speel je met het idee om wat langere afstanden te rijden om zo meer van het eiland te kunnen zien? Dan is een Curaçao huurauto met iets meer vermogen een aanrader. De instapmodellen hebben natuurlijk een bijzonder aantrekkelijke huurprijs, maar het model met een iets grotere motor geeft je net wat meer power om relaxed rond te toeren, en het is per slot van rekening vakantie!

Autohuur Curaçao tip 5: vier of vijf deuren?

Een vierdeurs huurauto op Curaçao is handig met kinderen, zowel groot als klein. Grote kinderen stappen makkelijker zelf in en uit, terwijl bij kleine kinderen en baby’s het kinderzitje of de maxi cosi door jou eenvoudiger kan worden bereikt. Neem je een kinderwagen mee? Neem dan een huurauto op Curaçao met voldoende bagageruimte.

Autohuur Curaçao tip 6: reserveer op tijd …

Vooral tijdens de zomermaanden wordt aangeraden om ruim van te voren een huurauto op Curaçao te reserveren in verband met de alsmaar toenemende populariteit van dit eiland. Een bijkomend voordeel is dat de huurauto van je keuze dan op het gewenste tijdstip voor je klaar staat.

Autohuur Curaçao tips

De voornaamste luchthaven op Curaçao is Curaçao airport (Hato Airport)). Op de luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Curaçao wordt gereserveerd via het bekende Sunnycars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur op Curaçao en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op Curaçao voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Curaçao tips – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

Tot slot vind je hier informatie over een huurauto zonder eigenrisico, en lees je op de leeftijdspagina alles over leeftijd en autohuur op Curaçao.

Autoverhuur Curaçao tips

Vakantie vieren op Curaçao … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n 11,5 uur op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto op Curaçao. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op Curaçao helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Curaçao of in de buurt van je hotel elders op het eiland. Ga je de zon opzoeken op Curaçao? Bezoek elke dag een ander strand en rijd door de leuke dorpjes op dit populaire en zonnige vakantie eiland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Curaçao tips – het eiland Curaçao

Curaçao is een eiland in de Caraïben, waar ook Aruba en Bonaire deel van uit maken. Het is het grootste en meest veelzijdige eiland. De hoofdstad en belangrijkste plaats op het eiland is Willemstad. Curaçao kent een groot aantal stranden. De meeste stranden liggen aan de zuidkant van het eiland en zijn met een huurauto goed bereikbaar.

Voor velen is Curaçao het ultieme zon-zee-relax-eiland! Het is er het hele jaar door 30°C en de Caribische lifestyle is erg aanstekelijk: niks moet, alles mag. De ontspannen eilandsfeer van Curaçao werkt enorm aanstekelijk en na een dag ga je er al in mee: niks moet, alles mag. Dit is dé perfecte bestemming voor een relaxte zon, zee en strandvakantie. Je kan er tevens snorkelen en op duikexcursie gaan. Kortom: Curaçao is genieten!

Auto huren Curaçao tips – reserveer op tijd

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van dit heerlijke eiland kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt tijdens de vakantieperioden aangeraden om ruim van te voren een huurauto Curaçao te reserveren.

Het heerlijke weer, het lekkere eten en de gastvrijheid maken dat veel toeristen terugkeren om die Curaçao momenten opnieuw te beleven. Hier vind je meer informatie over Curaçao.

Auto huren Curaçao tips op Autohuren.info: de nummer één voor autohuur op Curaçao!

Meer over auto huren op Curaçao

Auto huren Curaçao | Auto huren Curaçao airport | Auto huren cabrio | Auto huren zonder creditcard | Auto huren tips | Auto huren zonder eigen risico | Auto huren leeftijd | Auto huren Curaçao Stadskantoor | Auto huren Hato luchthaven | Auto huren Nieuwpoort | Auto huren Zelandia | Auto huren Willemstad | Auto huren Curaçao vliegveld | Autoverhuur Curaçao airport | Auto huren Curaçao Jan Thiel | Goedkoop auto huren Curaçao | Autoverhuur Curaçao Jan Thiel | Auto huren Curaçao vliegveld goedkoop

Auto huren Curaçao tips bij autohuren.info