Auto huren Curaçao zonder creditcard

Auto huren Curaçao zonder creditcard: een auto huren op Curaçao zonder creditcard is super eenvoudig. Met het Geen waarborgpakket hoef je niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee. Je checkt als volgt online de beschikbaarheid van huurauto’s op Curaçao en reserveert desgewenst de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en filter in de volgende stap op Waarborg. Je ziet direct de huurmogelijkheden voor autohuur zonder credit card en voor autohuur met een lage waarborg.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 oktober 2021.

Direct je all-inclusive auto huren


Je huurt jouw huurauto op Curaçao inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken.

Autohuur Curaçao zonder creditcard

De voornaamste luchthaven op Curaçao is Curaçao airport (Hato Airport). Op de luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Curaçao wordt gereserveerd met de zekerheid Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur op Curaçao zonder creditcard en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op Curaçao voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Curaçao zonder creditcard

Auto huren Curaçao zonder creditcard – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur op Curaçao.

Tot slot vind je hier informatie over een huurauto zonder eigenrisico, en lees je op de leeftijdspagina alles over leeftijd en autohuur op Curaçao.

Auto huren Curaçao zonder creditcard - Powered by Autohuren.info

Auto huren Curaçao zonder creditcard – tips

Hier vind je handige tips voor autohuur op Curaçao van onze partner Sunny Cars:

 • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
 • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
 • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten. Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
 • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box.

Auto huren Curaçao zonder creditcard – verkeersregels

Hieronder volgt een aantal belangrijke verkeersregels op Curaçao, zodat jij veilig met je huurauto op pad gaat:

 • AlcoholHet maximaal toegestane alcoholpromillage is 0,5.
 • Invoegen Krijg je niet de kans om in te voegen? Blijf kalm, sta gewoon even stil (vindt niemand erg), steek je hand zwaaiend uit het raam. Er is altijd iemand die je rustig laat invoegen.
 • Maximumsnelheden Binnen de bebouwde kom: 40 km/uur. Buiten de stad en op de vierstedenring: 60-80 km/uur. Rijd altijd (dag en nacht) zo rustig en voorzichtig mogelijk. Verminder je snelheid bij regenachtig weer: de weg kan dan spekglad zijn. Curaçao heeft een aantal slechte wegen: pas op voor grote gaten in de weg en pas je snelheid aan.
 • Bellen Mag alleen handsfree!
 • Parkeren Parkeer altijd binnen goed verlichte open areas, zo dicht mogelijk bij je bestemming. Laat geen kostbaarheden in de auto achter.
 • Remmen Wees bedacht op auto’s die opeens midden op de weg stoppen (bestuurder ziet een bekende, vergist zich in de weg of wil omdraaien). Wacht rustig, binnen een paar minuten is de weg weer vrij. Ga je remmen, rem dan twee tot drie keer zodat degene achter je het ziet. Mensen letten hier namelijk niet zo op! Houd dus ook altijd ruim afstand.
 • Veiligheidsgordels Voorin verplicht, maar gebruik ze voor ieders veiligheid achterin ook.
 • Voorrang In Curaçao rijden ze gewoon rechts en geldt ook: rechts aanhouden. Bij kruisingen en rotondes moet je voorrang verlenen aan al het verkeer dat van rechts passeert, tenzij anders aangegeven. Op T-kruisingen moet het verkeer op de doodlopende weg voorrang verlenen aan al het verkeer van links en rechts.
 • Zwaaien Zie je een arm uit het raam zwaaien? Dan wil die automobilist zeggen: wacht even, geef me de ruimte, ik moet stoppen, afslaan, parkeren, remmen, achteruit rijden …

Autoverhuur Curaçao zonder creditcard

Vakantie vieren op Curaçao … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n 11,5 uur op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto zonder creditcard op Curaçao. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op Curaçao zonder creditcard helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Curaçao of in de buurt van je hotel elders op het eiland. Ga je de zon opzoeken op Curaçao? Bezoek elke dag een ander strand en rijd door de leuke dorpjes op dit populaire en zonnige vakantie eiland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Curaçao zonder creditcard - Powered by Autohuren.info

Auto huren Curaçao zonder creditcard – het eiland Curaçao

Curaçao is een eiland in de Caraïben, waar ook Aruba en Bonaire deel van uit maken. Het is het grootste en meest veelzijdige eiland. De hoofdstad en belangrijkste plaats op het eiland is Willemstad. Curaçao kent een groot aantal stranden. De meeste stranden liggen aan de zuidkant van het eiland en zijn met een huurauto goed bereikbaar.

Voor velen is Curaçao het ultieme zon-zee-relax-eiland! Het is er het hele jaar door 30°C en de Caribische lifestyle is erg aanstekelijk: niks moet, alles mag. De ontspannen eilandsfeer van Curaçao werkt enorm aanstekelijk en na een dag ga je er al in mee: niks moet, alles mag. Dit is dé perfecte bestemming voor een relaxte zon, zee en strandvakantie. Je kan er tevens snorkelen en op duikexcursie gaan. Kortom: Curaçao is genieten!

Auto huren Curaçao zonder creditcard – reserveer op tijd

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van dit heerlijke eiland kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens de vakantieperiode aangeraden om ruim van te voren een huurauto Curaçao te reserveren.

auto-huren-stappen

Het heerlijke weer, het lekkere eten en de gastvrijheid maken dat veel toeristen terugkeren om die Curaçao momenten opnieuw te beleven. Hier vind je meer informatie over Curaçao.

Autohuren.info: de nummer één voor Auto huren Curaçao zonder creditcard!

Uitgelicht
Wintersport
Zonvakantie
Stedentrip

Populaire steden
Antwerpen
Athene
Barcelona
Berlijn
Bilbao
Boedapest
Dublin
Edinburgh
Geneve
Gran Canaria
Istanbul
Kaapstad
Keulen
Kopenhagen
Las Palmas
Lissabon
Madrid
Mallorca
Marrakech
Maspalomas
Montpellier
Munchen
Napels
Nice
Oslo
Praag
Reykjavik
Rome
Stockholm
Tokyo
Turijn
Venetië
Wenen

Landen
Albanië
Amerika
Amerikaanse Maagdeneilanden
Andorra
Angola
Antigua
Argentinië
Armenië
Aruba
Azerbeidzjan
Bahama's
Bahrein
België
Belize
Bonaire
Bosnië en Herzegovina
Botswana
Britse Maagdeneilanden
Brunei
Bulgarije
Burkina Faso
Curacao
Denemarken
Dubai
Duitsland
Frankrijk
Griekenland
Hongarije
Ierland
IJsland
Indonesië
Italië
Ivoorkust
Jamaica
Kaaimaneilanden
Kroatië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Macedonië
Malta
Marokko
Monaco
Montenegro
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Portugal
Reunion
Schotland
Servië
Spanje
Syrië
Tsjechië
Turkije
Uruguay
Venezuela
Verenigde Staten
Yemen
Zimbabwe
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

auto-huren-wintersport

Zorgeloos een auto huren

Dit zegt de Consumentenbond over onze partner:

"... Bij Sunny Cars hoef je niet te dubben. Daar is de verzekering met volledige afkoop van het eigen risico inbegrepen, ook inclusief spiegels, ramen, banden en bodem."
"... Zo wordt voor een tweede bestuurder €25 tot €75 per week berekend, met uitzondering van Sunny Cars en Rental Cars (Firefly) waar deze inbegrepen is."
"... Gaat het verhuurbedrijf niet in op een klacht, dan kun je die voorleggen aan de Geschillencommissie Reizen. Althans als je geboekt hebt bij Alamo en Sunny Cars, want die twee zijn aangesloten bij branchorganisatie ANVR."

Auto huren Curaçao zonder creditcard - Powered by Autohuren.info
Leden van de Consumentenbond vinden hier het volledige artikel (april 2019).