Auto huren Duitsland

Auto huren Duitsland? Dat kan bij autohuren.info. Vul het bovenstaande formulier in en kies je favoriete huuarauto in Duitsland uit!

auto huren duitsland

Top 5 Bezienswaardigheden Duitsland

Bezienswaardigheden Duitsland? Waar moeten we beginnen? Hierbij enkele bezienswaardigheden in Duitsland die een bezoek meer dan waard zijn.

1. Brandenburger Tor
De Brandenburger Tor is de enige bewaarde stadspoort van Berlijn. De stadspoort vormde de stadsgrens tussen het platteland en het centrum. De eerste stenen voor de poort zijn gelegd in 1734. De Brandeburger Tor is heden te dage 26 meter hoog, 65,5 meter breed en 11 meter diep. Stond de Brandenburger Tor ooit voor de overwinning, sinds de val van de Berlijnse muur staat de Brandenburger Tor symbool voor de Duitse hereniging.
   
2. Kasteel Neuschwanstein
Het sprookjeskasteel Neuschwanstein in Schwangau Duitsland is misschien wel het mooiste kasteel van Europa. Het kasteel is een lust voor het oog en moet je als het even kan gezien hebben. Wees dan wel erop voorbereid dat zo’n 1,3 miljoen bezoekers per jaar ook een bezoekje brengen aan een van de populairste toerische attracties van Duitsland. Het kasteel is nog niet eens zó oud: het is gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw in opdracht van Lodewijk II.

3. Allianz Arena
Wellicht een vreemde eend in de bijt maar ook niet-voetballiefhebbers weten dat dit het stadion is van Bayern Munchen. Het stadion is gebouwd in 2005 en ontworpen door de Zwitserse architecten Herzo & de Meuron. Het stadion heeft de bijnaam Slauchboot wat opblaasbare boot betekent. ‘s Avonds kan het stadion prachtig verlicht zijn in verschillende kleuren.

4. Het Beierse Woud
Het Beierse Woud is een middelgebergte in de Beieren en ligt aan de Tsjechische grens. Het Beierse woud loopt van Regensburg tot aan Passua. Het Beierse woud leent zich over het algemeen het beste voor ervaren wandelaars aangezien sommige stukken erg steil kunnen zijn. De hoogste berg is de Großer Arber van 1456 meter en in het zuiden ligt het drielandenpunt waar je op de Dreisselberg (1333 m) neerkijkt op Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk.
   
5. Dierentuin van Berlijn (Zoo Berlin)
Zoo Berlin is de oudste dierentuin van Duitsland en bestaat sinds 1844. Er wonen meer dan 14.000 dieren, verdeeld over meer dan 1400 diersoorten.

Bekijk ook Wikipedia over Duitsland.

Autoverhuur locaties Duitsland
Berlijn
Keulen