Auto huren Edinburgh

Auto huren Edinburgh

Auto huren Edinburgh: kies voor mobiliteit die je de vrijheid geeft om de stad te bezichtigen. Bezoek Old Town, New Town, West End, Dean Village en het hippe Leith. Pik iets mee van de Schotse kastelen, de Highland Games, de Schotse whisky en de clans. Met je huurauto rijd je naar de verschillende bezienswaardigheden van de Schotse hoofdstad Edinburgh.

Auto huren Edinburgh airport

Je huurauto staat bij aankomst op Edinburgh airport voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

auto huren edinburgh

Autoverhuur Edinburgh

Indien je je huurauto Edinburgh vooraf via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je regelt je reservering vooraf, eenvoudig en online. Het is simpel om je reservering op een later moment aan te passen, bijvoorbeeld als een tweede bestuurder toch niet nodig is.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Edinburgh

Natuurlijk kan je de auto huren in Edinburgh, bij aankomst op het vliegveld van Edinburgh of later in de stad. Dan mis je echter wel het voordeel dat de auto voor je klaar staat en dat je rustig in Nederland hebt kunnen reserveren. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Edinburgh

Reserveer de huurauto Edinburgh die bij jou past: vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden. Via autohuren.info heb je een ruime keus uit verschillende huurauto’s. Met het servicepakket breng je de auto helemaal op maat zodat hij aan je wensen voldoet. De 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Edinburgh

In Edinburgh bezoek je Princes Street, Edinburgh Castle en de Old Town. In de hippe havenwijk Leith ligt The Royal Yacht Britannia afgemeerd en zij is opengesteld voor het publiek. The Old Course in St Andrews ligt op zo’n anderhalf uur rijden. Wel tijdig reserveren, mocht je een aantal holes willen spelen! Wikipedia Edinburgh.