Auto huren Geneve

Auto huren Geneve

Auto huren Geneve: bezoek de stad aan het Lac Lehman (Meer van Geneve) en haar prachtige omgeving. In de stad wandel je langs de vele horlogewinkels. De omgeving is zowel in de zomer als in de winter een populaire bestemming. In de wintermaanden rij je in je huurauto in iets meer dan een uur naar één van de vele wintersportbestemmingen zoals Chatel, Morgins, Avoriaz, La Clusaz of Megeve. Zomers zijn de berghellingen groen en een goede bestemming voor een wandelvakantie.

auto huren geneve

Auto huren Geneve airport

Je huurauto staat bij aankomst op het vliegveld van Geneve voor je klaar. Geneve airport heeft een Zwitserse en een Franse uitgang en je kan kiezen vanaf waar je vertrekt. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken hoef je minder lang te wachten: jouw huurauto staat immers op je te wachten.

Ook scheelt je dit (het uitzoeken van) een eerste transfer naar je hotel in de stad of een dure taxirit naar je wintersport bestemming.

Autoverhuur Geneve

Indien je je huurauto Geneve vooraf online via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. En dat is wel zo fijn in een land waar je wellicht de taal niet machtig bent, of wanneer je snel door wilt naar je eindbestemming. Sneeuwkettingen regel je vooraf, in het Nederlands, en verzekeringen ook. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Ook kan je 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen.

Auto huren in Geneve

Natuurlijk kan je de auto huren in Geneve, bij aankomst op het vliegveld van Geneve of later in de stad. Dan mis je echter wel het voordeel dat de auto voor je klaar staat en dat je rustig, in het Nederlands, hebt kunnen reserveren. En als je pas in de stad je huurauto regelt, dan zal je ook nog apart je transfer van het vliegveld moeten verzorgen. En dat is gedoe.

Huurauto Geneve

Reserveer de huurauto Geneve van jouw keuze. In de wintermaanden zijn winterbanden en sneeuwkettingen aan te raden. Via autohuren.info heb je een ruime keus uit verschillend huurauto’s. Vul je gegevens in en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Geneve

In Geneve bezoek je het Meer van Geneve (Lac Lehman) en de mooie omgeving. Je kijkt uit op de Jet d’eau, een enorme fontein in het meer dat water meer dan 100 meter omhoog spuit. Andere bekende plaatsen die aan het meer liggen en een bezoekje waard zijn om met je huurauto te bezichtigen zijn Montreux en Lausanne. Stop in de zomermaanden even in Evian Les Bains; ook zo heerlijk gelegen aan het meer. Wikipedia Geneve.

Auto huren Genève

Auto huren Genève? Via Autohuren.info huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Auto huren Gèneve vliegveld

Er gaan dagelijkse vele vluchten naar Genève. Check naast de bekende chartermaatschappijen ook de zakelijke vliegtuigmaatschappijen. In de buurt van Genève ligt onder meer het mega skigebied van Les Portes du Soleil met dorpen als Avoriaz, Les Gets, Morzine, Chatel, Morgins en Champery. Andere skigebieden die vanuit Genève goed te bereiken zijn: Chamonix, Evasion Mont Blanc, Flaine, La Clusaz, Le Grand Massif en Les Contamines. Ook Courmayeur, Les Diablerets, Gstaad en zelfs Les Trois Vallee bevinden zich op rij-afstand.

Afstand en reistijd

Veel wintersportgebieden liggen op rijafstand van Genève. Hieronder vind je het aantal km van Genève vliegveld naar je eindbestemming en tussen haakjes ook een inschatting van de reistijd.

Auto huren wintersport: afstand vliegveld Genève naar …
Avoriaz: 74 km (1:39)
Chamonix: 82 km (1:08)
Champery: 96 km (1:30)
Chatel: 72 km (1:30)
Courchevel: 135 km (2:10)
Courmayeur: 99 km (1:10)
Flaine: 71 km (1:19)
Gstaad: 151 km (2:08)
La Clusaz: 49 km (1:02)
Le Grand Bornand: 47 km (1:02)
Les Diablerets: 129 km (1:40)
Les Gets: 54 km (1:09)
Morgins: 81 km (1:40)
Morzine: 61 km (1:19)