Auto huren Gran Canaria

Auto huren Gran Canaria
Auto huren Gran Canaria: een auto huren op Gran Canaria is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op Gran Canaria en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Gran Canaria

Ga je op reis naar Gran Canaria en zoek je een huurauto? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Op de luchthaven van Gran Canaria staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Gran Canaria wordt gereserveerd via het bekende Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur op Gran Canaria en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op Gran Canaria voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je net een vlucht achter de rug hebt en je snel naar je hotel of appartementje wilt. Omdat je nu online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Gran Canaria - Powered by Autohuren.info

Indien je je huurauto vooraf reserveert dan staat de huurauto bij aankomst op het vliegveld van Gran Canaria voor je klaar. Daarom hoef jij niet te wachten tot de bus transfer vertrekt en hoef je ook niet langs alle hotels van de ander vakantiegangers te rijden.

Nee, jij en je reisgenoten stappen direct in jullie huurauto en rijden rechtstreeks naar jullie bestemming op Gran Canaria. En dat is wel zo makkelijk. Je kan je huurauto ook in bijvoorbeeld Las Palmas of Maspalomas huren, maar dan moet je nog wel apart je transfer vanaf de luchthaven (laten) regelen (en betalen).

Auto huren Gran Canaria – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunny Cars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur op Gran Canaria.

Auto huren Gran Canaria - Powered by Autohuren.info

Auto huren Gran Canaria – autohuur tips

Hier vind je handige tips voor autohuur op Gran Canaria van onze partner Sunny Cars:

 • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
 • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
 • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten.Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
 • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box

Auto huren Gran Canaria – verkeersregels

Hieronder volgt een aantal belangrijke verkeersregels op Gran Canaria, zodat jij veilig met je huurauto op pad gaat:

 • Alcohol Het maximaal toegestane alcoholpromillage is 0,5. Bestuurders die nog geen 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs of bestuurders van voertuigen met meer dan 8 zitplaatsen mogen maximaal 0,3 promille in hun bloed hebben.
 • Bellen in de auto Mag niet! Het is verboden te telefoneren tijdens het rijden. Ook niet met een headset of handsfree. Tijdens het tanken moet je ook alle elektrische apparatuur zoals radio en gsm uitschakelen.
 • Verkeersboetes Verkeersovertredingen worden met hoge boetes bestraft en dienen contant te worden betaald. Vooral het overschrijden van de ononderbroken middenlijn is een dure grap. Boetes kunnen bij ernstige overtredingen oplopen tot wel EUR 1500. Dat riskeer je bij meer dan 30 km per uur te hard rijden, rijden onder (hoge) invloed van alcohol en drugs, de politie tegenwerken en meer mensen vervoeren dan toegestaan.
 • Bril Brildragende bestuurders moeten ook altijd een reservebril bij zich hebben.
 • Parkeren Een gele zigzaglijn op het wegdek? Dan mag je hier niet parkeren. Blauwe lijnen markeren een zone met beperkte parkeertijd. In deze blauwe zones (Zona Azul) kun je tussen 8.00 en 21.00 uur maximaal anderhalf uur parkeren met een parkeerschijf (verkrijgbaar bij tabaks- en krantenwinkels). In het centrum van sommige grote steden vind je een Zona O.R.A: hier mag je 30, 60 of 90 minuten parkeren. Maar dan heb je wel een speciaal ticket nodig dat je zichtbaar (door de voorruit) in de auto moet leggen. Dit kaartje kun je ook kopen bij tabaks- en krantenwinkels!
 • Veiligheidsgordels Die moeten jij en je passagiers verplicht gebruiken, zowel voorin als op de achterbank. Kinderen jonger dan 3 jaar moeten achterin steeds vervoerd worden in een aangepast kinderzitje. Kinderen ouder dan 3 jaar en kleiner dan 1,50m moeten in een aangepast beveiligingssysteem worden vervoerd, indien dit voorhanden is.
 • Verkeerslichten Branden het groene en oranje licht tegelijkertijd, maak dan aanstalten om te stoppen.
 • Toeteren op bergwegen Op bergwegen is het verplicht te claxonneren bij onoverzichtelijke bochten.
 • Tol De snelweg met tol heet in Spanje Autopista en wordt aangeduid met een ‘A’. De snelweg zonder tol is de Autovía, herkenbaar aan een ‘N’.

Auto huren Gran Canaria - Powered by Autohuren.info

Autoverhuur Gran Canaria

Indien je je huurauto op Gran Canaria vooraf online via autohuren.info reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

auto-huren-spanje

Auto huren Gran Canaria – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto op Gran Canaria te reserveren.

Auto huren Gran Canaria – vakantie

Vakantie vieren op Gran Canaria … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n vier uurtjes op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto op Gran Canaria. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op Gran Canaria helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op het vliegveld van Gran Canaria of in de buurt van je hotel. Bezoek elke dag een ander strandje en rijd door de leuke dorpjes in dit populaire vakantie-eiland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Gran Canaria - Powered by Autohuren.info

Auto huren Gran Canaria – bezienswaardigheden

Met je huurauto ontdek je Gran Canaria. Je geniet van de vrijheid en deelt de dagen in zoals jij dat wilt. ’s Ochtends koffie aan het San Agustin strand en ’s middags lunchen in San Bartolome? Geen probleem. Een bezoekje aan Las Palmas en natuurlijk de Pic de las Nieves en vervolgens naar Playa del Ingles; alles kan want je Gran Canaria huurauto geeft je mobiliteit zodat je niet elke dag op hetzelfde strand zit. En met je huurauto rij je aan het eind van de dag weer terug naar je hotel; dat is wel zo lekker!

Hier vind je meer informatie over Wikipedia Gran Canaria.

Auto huren Gran Canaria – zon gegarandeerd

De Canarische Eilanden hebben hun eigen charme en karakter. Welk eiland voldoet aan al jouw verwachtingen? Wordt het Gran Canaria … welke je ook kiest, zon is gegarandeerd!

Auto huren Gran Canaria – het weer

MASPALOMAS WEATHER

Ben jij een echte sportieveling? Dan ben je aan in Gran Canaria aan het juiste adres. Dit eiland staat bekend om de goede mountainbike en racefietsroutes, maar wist je dat er nog veel meer te doen is? Met een Gran Canaria huurauto bezoek je de kustplaatsen Playa de Ingles en de hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas. En vergeet onderweg niet uit te stappen voor een duik in de zee. Droge kleding meenemen!

Auto huren Gran Canaria – het eiland Gran Canaria

Auto huren Gran Canaria: strand, zee, palmen, bergen, leuke stadjes, (winter) zon … Ja, met een Gran Canaria huurauto haal veel meer uit je vakantie en ontdek je al het leuks dat dit populaire vakantie-eiland te bieden heeft. Je bezoekt natuurlijk Las Palmas, Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras, Puerto Rico, San Agustin en Puerto de Mogan. Rij over de Serenity Pas en geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Pic de las Nieve, het hoogste punt op het eiland. Bij goed weer zie je Tenerife liggen.

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur Gran Canaria!

Auto huren Gran Canaria bij autohuren.info:

Autohuren.info geeft een overzicht van duizenden autoverhuurlocaties in bijna 100 landen over de hele wereld. Wij werken samen met verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.


auto-huren-spanje