auto-huren-griekenland-stappen

Auto huren Griekenland

Ga je naar Griekenland? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Dan is deze auto huren Griekenland pagina een van de belangrijkste tijdens je voorbereiding. Bekijk hieronder een selectie van onze autoverhuur locaties in Griekenland. Staat jouw locatie er niet bij? Zoek dan een locatie in de buurt of tik je locatie in op het formulier onder Ophalen en kijk of jouw locatie er bijstaat.

auto-huren-griekenland

Bezienswaardigheden Griekenland

Hieronder vind je onze Top 5 Bezienswaardigheden Griekenland

1. Akropolis
Midden in de Griekse hoofdstad Athene ligt de Akropolis, een tafelberg zichtbaar vanuit een groot deel van de stad. Op de Akropolis vind je een aantal historische bouwwerken zoals het Parthenon, de Propyleeën, de Tempel van Nikè en het Erechtheion.

2. Delphi
Delphi is een van de belangrijkste overblijfselen uit de Griekse Oudheid en omvat onder andere tempels, schathuizen, altaren en theaters. Het orakel van Delphi is natuurlijk ook bekend.

3. Samariakloof
Eén van de populairste wandelroutes in Griekenland is die door de Samariakloof op Kreta. De tocht is ongeveer 16 kilometer, wat volgens velen zou betekenen dat de Samariakloof de langste kloof van Europa is. De rotsachtige route vraagt om goede wandelschoenen en bescherming tegen zon en warmte is belangrijk. Neem voldoende water mee als je aan deze tocht begint!  

4. Ola
Op het eiland Santorini ligt het kleine stadje Oia. Oia is één van de meest gefotografeerde plaatsen in Griekenland. Pik de geweldige zonsondergang mee en bekijk de karakterestieke geschilderde huisjes.

5. Olympia
Het oude Olympia is de plek waar ooit de Olympische Spelen ontstaan zijn. Tot op de dag van vandaag wordt de Olympische vlam in Olympia ontstoken. De archeologische vindplaats omvat diverse ruïnes en restanten zoals de aan Hera gewijde tempel en de Zeustempel.

Bekijk ook Wikipedia met meer informatie over Griekenland.

Enkele autoverhuur locaties Griekenland

Athene