Auto huren Ibiza tips
auto-huren-stappen

Auto huren Ibiza tips: een auto huren op Ibiza is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op Ibiza via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Ibiza tips

Met de volgende tips wordt de autohuur op Ibiza nog prettiger:

Autohuur Ibiza tip 1: Google maps

De verkeersborden staan er in de voor ons herkenbare Europese schrijfwijze, maar omdat het gezellig druk kan zijn op de wegen van Ibiza is het goed opletten welke afslag je moet hebben. Een kaart of Google maps helpt!

Autohuur Ibiza tip 2: cabrio?!

In de hete zomermaanden juli en augustus lopen de temperaturen hoog op en staat de zon hoog aan de hemel. Bedenk dan dat het huren van bijvoorbeeld een Mini of Audi cabrio je weinig beschutting biedt tegen de hete zon. Met name met kinderen kan dit vervelend zijn. Petjes mee dus (en op) en je onbedekte huid goed insmeren met zonnebrandcrème – door de rijwind heb je minder snel het gevoel dat je verbrandt.

Autohuur Ibiza tip 3: beenruimte?

Met grotere kinderen moet je er aan denken dat, hoewel je natuurlijk de handjes van je tieners wel op elkaar krijgt voor zo’n coole Ibiza cabrio en er menig selfie zal worden gepost, de beenruimte achterin wat beperkter is. Voor kleine stukjes rijden waarschijnlijk niet zo’n probleem, maar voor langere stukken wellicht hinderlijk.

Autohuur Ibiza tip 4: kies voor vermogen!

Speel je met het idee om ook het achterland van Ibiza te gaan bezichtigen, dan is een Ibiza huurauto met iets meer vermogen een aanrader. De instapmodellen hebben natuurlijk een bijzonder aantrekkelijke huurprijs, maar het model met een iets grotere motor geeft je net wat meer power om relaxed door de heuvels te toeren.

Autohuur Ibiza tip 5: vier of vijf deuren?

Een vierdeurs huurauto Ibiza is handig met wanneer je met meerdere personen bent. De achterpassagiers stappen makkelijker zelf in en uit, terwijl vaak ook de beenruimte en bagageruimte wat ruimer zijn. Bij kleine kinderen en baby’s kan het kinderzitje of de maxi cosi eenvoudiger door jou worden bereikt. Neem je een kinderwagen mee? Neem dan ook een huurauto Ibiza met voldoende bagageruimte.

Autohuur Ibiza tip 6: reserveer op tijd …

Vooral tijdens de zomermaanden wordt aangeraden om ruim van te voren een huurauto Ibiza te reserveren in verband met de alsmaar toenemende populariteit van dit Spaanse eiland. Een bijkomend voordeel is dat de huurauto van je keuze dan op het gewenste tijdstip voor je klaar staat.

Autohuur Ibiza tips

De voornaamste luchthaven op Ibiza is Ibiza airport (Aeroport d’Eivissa). Op de luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op Ibiza wordt gereserveerd via het bekende Sunnycars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur op Ibiza en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op Ibiza voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Ibiza tips – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

Tot slot vind je hier informatie over een huurauto zonder eigenrisico, en lees je op de leeftijdspagina alles over leeftijd en autohuur op Ibiza.

Autoverhuur Ibiza tips

Vakantie vieren op Ibiza … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n twee uurtjes op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto op Ibiza. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op Ibiza helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthaven van Ibiza of in de buurt van je hotel elders op het eiland. Ga je met een zomervakantie vlucht naar Ibiza? Bezoek elke dag een ander strandje en rijd door de leuke dorpjes op dit populaire vakantie eiland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Ibiza tips – het eiland Ibiza

Ibiza behoort tot de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee waar ook Mallorca en Menorca deel van uit maken. Het eiland oefent ongelofelijk veel aantrekkingskracht uit op trendy jongeren en hippe veertigers, vijftigers en zestigers uit heel Europa. Op zoek naar het uitbundige nachtleven en relaxte strandjes trekken ieder jaar weer veel liefhebbers naar het heerlijke Ibiza.

Naast het nachtleven en de vele strandjes biedt Ibiza een aantal leuke bezienswaardigheden. Ga eens lekker shoppen op de hippiemarkt of slenter door de kleine straatjes van Dalt Villa; deze beroemde oude stad ligt op de heuvel van Ibiza stad en is door muren omsloten.

Auto huren Ibiza tips – reserveer op tijd

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van dit Spaanse eiland kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt tijdens de zomermaanden aangeraden om ruim van te voren een huurauto Ibiza te reserveren.

Een Ibiza vakantie is voor velen de ideale trip om er even tussenuit te gaan. Tijdens een lang weekend slenter je over de hippiemarkt en koop je souvenirs in de kleine straatjes van Ibiza stad. Een bezoek aan één van de vele beroemde clubs mag natuurlijk niet ontbreken, waarna je de volgende dag lekker bijkomt op het strand. Het heerlijke weer, het lekkere eten en de gastvrijheid maken dat veel toeristen terugkeren om die Ibiza momenten opnieuw te beleven.

Hier vind je meer informatie over Ibiza.

Auto huren Ibiza tips: de nummer één voor autohuur op Ibiza!

Meer over auto huren op Ibiza

Auto huren Ibiza | Auto huren Ibiza Airport | Auto huren cabrio | Auto huren zonder creditcard | Auto huren zonder eigen risico | Auto huren leeftijd | Auto huren Cala Tarida | Auto huren Ibiza stad | Auto huren Portinatx | Auto huren San Antonio | Auto huren Playa d’en Bossa | Auto huren San Antonio Bahia | Auto huren Santa Eulalia | Autoverhuur Ibiza | Goedkoop auto huren Ibiza | Goedkoop auto huren Ibiza airport

Auto huren Ibiza tips bij autohuren.info