Auto huren Istanbul

Auto huren Istanbul

Auto huren Istanbul: bezoek deze wereldstad op de grens van Europa en Azie. Vaar met een boot over de Bosporus en bezoek wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Sultan Ahmet Moskee (ook bekend als Blauwe Moskee), Hagia Sophia, en het Topkapi Paleis. Istanbul is een grote stad en met een huurauto heb je mobiliteit om de bezienswaardigheden en verschillende stadsdelen te bezichtigen.

auto huren istanbul

Auto huren Istanbul airport

Bij aankomst op één van de twee luchthavens in Istanbul (Istanbul Atatürk Airport of Sabiha Gökçen International Airport) staat je huurauto voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

Autoverhuur Istanbul

Via autohuren.info reserveer je vooraf bij Sunnycars en weet je precies waar je aan toe bent. De reservering doe je in het Nederlands, vooraf en online, zodat je in alle rust je boeking kan maken. Een geruststellende gedachte als je de lokale taal niet spreekt. Mocht je op een later moment wijzigingen in de reservering aan willen brengen dan is dat eenvoudig via de website te regelen. Bijvoorbeeld als je toch een tweede bestuurder zou willen.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Istanbul

Natuurlijk kan je de auto huren in Istanbul, bij aankomst op het vliegveld van Istanbul of later in de stad. Dan mis je natuurlijk wel het gemak dat de huurauto voor je klaar staat en dat je in alle rust hebt kunnen reserveren. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Istanbul

Via het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je snel de verschillende mogelijkheden van een huurauto Istanbul. Met het servicepakket breng je via autohuren.info je huurauto helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. En de 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Istanbul

In Istanbul bezoek je natuurlijk het Topkapi paleis en de Blauwe Moskee. Maak ook een cruise op de Bosporos en vaar naar de Zwarte Zee en terug. Vanaf het water heb je mooi uitzicht op deze miljoenen stad. Op de Grand Bazaar tref je vele winkeltjes en is het lekker struinen. Wikipedia Istanbul.