Auto huren Kaapstad

Auto huren Kaapstad

Auto huren Kaapstad: bezoek deze stad in Zuid Afrika met de Tafelberg, Robbeneiland en de townships. Verken met je huurauto de Stellenbosch en Franschhoek wijngebieden, en rij van de Zuidelijk Atlantische Oceaan naar de Indische Oceaan.

auto huren kaapstad

Auto huren Kaapstad airport

Bij aankomst op de luchthaven van Kaapstad die zich zo’n 20 km buiten de stad bevindt staat je huurauto voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

Autoverhuur Kaapstad

Reserveer je je huurauto via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je precies waar je aan toe bent. De reservering doe je vooraf online, zodat je in alle rust vanuit Nederland je boeking kan maken. Een geruststellende gedachte, vooral wanneer je de lokale taal niet of niet goed machtig bent. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen. Als je toch die 4-wheel drive wil bijvoorbeeld.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Kaapstad

Natuurlijk kan je de auto huren in Kaapstad, bij aankomst op het vliegveld van Kaapstad of later in de stad. Dan mis je echter wel het gemak dat de huurauto ter plekke voor je klaar staat en dat je in alle rust in je eigen taal hebt kunnen boeken. Ook zal je dan eventueel apart de transfer van de luchthaven Kaapstad naar de stad moeten regelen. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Kaapstad

Reserveer de huurauto Kaapstad die bij jou past: via het invulformulier op deze pagina zie je snel de verschillende mogelijkheden. Met het servicepakket breng je je huurauto helemaal op maat, en de 14 dagen optie geeft je vrijheid. Check het zelf.

Bezienswaardigheden Kaapstad

Met je huurauto verken je de verschillende wijken in Kaapstad: het elegante Camps Bay, het V&A Waterfront, Kloof Street of één van de townships. De wijngebieden van Franschhoek en Stellenbosch liggen op ongeveer 1 uur rijden. Vanuit de Tafelberg kijk je uit over de stad en de oceaan en een bezoek aan Robbeneiland zal bij velen een blijvende indruk achterlaten.