Auto huren Klagenfurt

Auto huren Klagenfurt? Via Autohuren.info huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Direct je all-inclusive auto huren


-

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 maart 2022. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 1 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 december 2022. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

Direct je all-inclusive auto huren


Auto huren Klagenfurt vliegveld

Klagenfurt neemt duidelijk een iets minder populaire plek in als vliegveld voor een wintersportbestemming. Toch vind je ook een aantal skigebieden in de buurt van Klagenfurt die in ongeveer één uur met de huurauto te bereiken zijn, zoals: Bad Kleinkirchheim, Katschberg, Kranjska Gora en Nassfeld.

Afstand en reistijd

Een aantal wintersportgebieden liggen op rijafstand van Klagenfurt. Hieronder vind je het aantal km van Klagenfurt vliegveld naar je eindbestemming en tussen haakjes ook een inschatting van de reistijd.

Auto huren wintersport: afstand vliegveld Klagenfurt naar …
Bad Kleinkirchheim: 54 km (0:54)
Katschberg: 109 km (1:10)
Kranjska Gora: 62 km (0:52)
Nassfeld: 110 km (1:18)