Auto huren Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen: de hoofdstad van Denemarken ligt op een kleine anderhalf uur vliegen van Amsterdam. Kopenhagen staat bekend om haar gezellige winkelstraten en stijlvolle restaurants – wist je dat er relatief veel sterren restaurants in Kopenhagen zijn? Met je huurauto rij je gemakkelijk naar Malmo, Zweden, dat aan de overkant van het water ligt. Rosklide, bekend van het grootste openlucht muziekevenement van Noord-Europa ligt op zo’n 45 minuten rijden van Kopenhagen.

auto huren Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen airport

De vluchtduur naar Kopenhagen is ongeveer anderhalf uur. Huur je je auto op het vliegveld dan staat je huurauto bij aankomst voor je klaar. En dat is wel zo makkelijk. Je kan ook in Kopenhagen stad je huurauto huren, maar dan moet je nog wel apart je transfer vanaf de luchthaven regelen.

Autoverhuur Kopenhagen

Reserveer je je huurauto vooraf online via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je precies waar je aan toe bent. De reservering maak je thuis en dat is een prettige gedachte, omdat je in alle rust hebt kunnen boeken. Met vroegboeken heb je vaak scherpere tarieven, en mocht je op een later moment je reservering willen wijzigen dan gaat dat eenvoudig. Bijvoorbeeld als die tweede bestuurder toch niet nodig is, of als je een andere verzekering wilt.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Kopenhagen

Natuurlijk kan je de auto bij aankomst op het vliegveld van Kopenhagen of later in de stad huren. Dan mis je natuurlijk wel een stukje gemak van het vooraf in alle rust kunnen boeken, in je eigen taal. Dat geeft een gevoel van rust en van zekerheid; je weet immers dat de huurauto op jouw naam gereserveerd is. Reserveer daarom vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Kopenhagen

Reserveer de huurauto Kopenhagen die bij jou past. Met het servicepakket stel je je huurauto af op jouw wensen. Een extra bestuurder of een premium pakket: het is allemaal mogelijk via huurauto.info. Met het invulformulier op deze pagina zie eenvoudig en direct je huuropties.

Bezienswaardigheden Kopenhagen

Met je huurauto bezoek je de bezienswaardigheden Kopenhagen. Je hebt alle vrijheid om je dagen in te delen zoals jij dat wilt: eerst shoppen in Kopenhagen en daarna lunchen in Malmo, of toch andersom? Jij bepaalt! Geniet van een diner in één van de vele sterrenrestaurants en mocht je eind juni/ begin juli in Kopenhagen zijn: bezoek dan een dag het Roskilde festival … grote sterren als de Red Hot Chili Peppers, New Order, Muse en Metallica gingen je voor! En met je huurauto rij je aan het eind van de dag weer terug naar je hotel; dat is wel zo lekker! Wikipedia Kopenhagen.