Auto huren Kreta Gouves

Auto huren Kreta Gouves: een auto huren in Kreta Gouves is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Kreta Gouves en reserveert desgewenst de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 oktober 2021.

Direct je all-inclusive auto huren


Je huurt jouw huurauto in Kreta Gouves inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken.

Auto huren Kreta Gouves

De twee voornaamste luchthavens op Kreta zijn Heraklion airport en het vliegveld van Chania. Op beide luchthavens staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto in Kreta Gouves wordt gereserveerd met de zekerheid van Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Kreta Gouves en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op Kreta voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren op Kreta

Auto huren Kreta Gouves – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunny Cars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur op Kreta. Tot slot vind je hier informatie over een huurauto zonder eigenrisico, en lees je op de leeftijdspagina alles over leeftijd en autohuur op Kreta.

Auto huren Kreta Gouves - Powered by Autohuren.info

Auto huren Kreta Gouves – autohuur tips

Hier vind je handige tips voor autohuur op Kreta van onze partner Sunny Cars:

 • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
 • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
 • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten.Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
 • Controleer de auto op schade, maak eventueel foto’s van de auto
 • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box

Auto huren Kreta Gouves – verkeersregels

Hieronder volgt een aantal belangrijke verkeersregels op Kreta, zodat jij veilig met je huurauto op pad gaat:

 • Alcohol Het maximaal toegestane alcoholpromillage is 0,5, net als in Nederland en België.
 • Bellen in de auto Zit je achter het stuur? Dan mag telefoneren alleen handsfree!
 • Voorrang Verkeer van rechts heeft altijd voorrang, behalve op voorrangswegen. Het verkeer op een rotonde heeft voorrang op de voertuigen die de rotonde op willen gaan. Het openbaar vervoer heeft voorrang op andere voertuigen. Op bergwegen en andere hellende wegen heeft stijgend verkeer voorrang op dalend verkeer. Eventueel moet het dalende voertuig stoppen/ terugrijden, tenzij het stijgende verkeer makkelijk kan uitwijken. Om praktische redenen hebben in de praktijk zware voertuigen zoals bussen voorrang op lichtere voertuigen. De Griekse wegen hebben vaak brede vluchtstroken. Het is gebruikelijk dat je daarheen (veilig!) uitwijkt als er een haastige (Griekse) automobilist wil passeren.
 • Maximumsnelheid Binnen de bebouwde kom: 50 km/uur. Op tweebaanswegen: 90 km/uur. Autowegen: 110 km/u. Snelwegen: 120 km/u.
 • Parkeren Parkeer je in Athene waar het niet mag, dan wordt je nummerbord verwijderd. Je krijgt deze terug na betaling van een boete. Parkeerverboden gelden: binnen 3 meter
  van een wateraansluiting voor de brandweer, 5 meter van een kruispunt en 14 meter van een bushalte. Als er weinig straatverlichting is, moeten auto’s ’s nachts verlicht zijn.
  In Griekenland kun je geen Nederlandse parkeerschijf gebruiken.
 • Veiligheidsgordels Die moeten jij en je passagiers verplicht gebruiken, zowel voorin als op de achterbank. Kinderen jonger dan 10 jaar mogen niet voorin zitten. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen alleen in een speciale kinderstoel op de achterbank worden vervoerd.
 • Verkeerslichten Branden het groene en oranje licht tegelijkertijd, maak dan aanstalten om te stoppen.
 • Toeteren op bergwegen Op bergwegen is het verplicht te claxonneren bij onoverzichtelijke bochten. Grieken toeteren snel en vaak. Dit is gebruikelijk in Griekenland, dus het hoeft niet per se te betekenen dat je iets fout doet. Goed om te weten!
 • Tol De E55, E65, E75 en E94 zijn tolwegen. De tarieven verschillen en moet je contant betalen.

Auto huren Kreta Gouves - Powered by Autohuren.info

Autoverhuur Kreta Gouves

Indien je je huurauto in Kreta Gouves vooraf online via autohuren.info reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

Auto huren Kreta Gouves - Powered by Autohuren.info

Auto huren Kreta Gouves – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto op Kreta te reserveren.

Auto huren Kreta Gouves – vakantie

Vakantie vieren op Kreta … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig ben je in zo’n vijf uurtjes op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto in Kreta Gouves. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op Kreta helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op de luchthavens van Kreta of in de buurt van je hotel elders op het eiland. Ga je met een zomervakantie vlucht naar Kreta? Bezoek elke dag een ander strandje en rijd door de leuke dorpjes op dit populaire vakantie eiland. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren Kreta Gouves - Powered by Autohuren.info

Auto huren Kreta Gouves – het eiland Kreta

De Griekse eilanden zijn voor velen de ideale vakantiebestemming. Met meer dan 100 bewoonde eilanden heeft Griekenland mogelijkheden genoeg. De eilanden zijn geografisch verdeeld over een aantal groepen. De centraal gelegen Cycladen in de Egeïsche zee, de Dodekanesos dichtbij de Turkse kust, en de Sporaden in het westen. De Ionische eilanden, met Zakynthos en Corfu liggen in het noordwesten en Kreta in het zuiden van Griekenland.

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Het eiland staat bekend om haar leuke stranden en uitgaansleven. Maar op Kreta bevinden zich ook opgravingen, pittoreske dorpjes en een bergachtig achterland. Er zijn waterglijbaanparken en in het zuiden bevindt zich de lange Samariakloof.

Auto huren Kreta Gouves – Heraklion

Populaire vakantiebestemmingen in de buurt van Heraklion zijn Koutouloufari , Panormo, Agia Pelagia, Gouves, Analipsis, Chersonissos, Malia, Stalis, Sissi, Agia Marina, Agios Nikolaos en Ierapetra. In dit deel van Kreta vind je ook de Lassithi hoogvlakte, de opgravingen van het paleis van Malia en Knossos.

Met je huurauto zie barstreet in het feestdorp Malia, drink je koffie op het pleintje aan zee in Sissi en lunch je in Koutouloufari, een dorpje boven Chersonissos. Hier is het heerlijk rustig en de straatjes zijn er smal en steil. Een andere aanrader is een tochtje naar Spinalonga, dat in het verleden werd bewoond door mensen die aan Lepra leden en dáárvoor gebruikt werd als fort op zee voor de kust van Kreta.

Auto huren Kreta Gouves - Powered by Autohuren.info

Auto huren Kreta Gouves – Chania

Wie op de luchthaven van Chania een huurauto reserveert brengt de vakantie waarschijnlijk door in het westelijke deel van Kreta. Hier vind je dorpjes en steden als Kastelli, Paleochora, Kolymbari, Kamissiana, Platanias, Agia Marina, Georgioupolis, Rethymnon en natuurlijk Chania zelf. In dit deel van Kreta ligt ook de bekende Chania Samariakloof, waar je met je huurauto naar toe kan. Aan de westkust van Chania bezoek je prachtige zandstranden met azuurblauwe zee. Een auto huren in Kreta is de ideale manier om meer van het eiland Kreta te zien.

Het heerlijke weer, het lekkere eten en de Griekse gastvrijheid maken dat veel toeristen terugkeren om die Kreta momenten opnieuw te beleven. Hier vind je meer informatie over Kreta.

Auto huren Kreta Gouves - Powered by Autohuren.info

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur in Kreta Gouves!