Auto huren Las Palmas

Auto huren Las Palmas

Auto huren Las Palmas de Gran Canaria is een goed idee. Het zonnige Las Palmas op Gran Canaria is namelijk uitermate geschikt om met een huurauto te verkennen. Het eiland is niet al te groot en vanuit Las Palmas aan de Noordkust maak je mooie uitstapjes naar de zuidelijk gelegen stranden bij Puerto Rico en Maspalomas. Ook een dagtocht naar het vulkanische binnenland is een echte aanrader. De kans op zon en de goede temperaturen maken Las Palmas tot een heerlijke bestemming, ook tijdens de wintermaanden.

auto huren las palmas

Auto huren Las Palmas airport

Je vooraf gereserveerde huurauto staat bij aankomst op de luchthaven van Las Palmas voor je klaar. Vanaf hier is het zo’n 30 minuten rijden naar Las Palmas centrum. De voordelen van vooraf reserveren zijn meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten. Je hoeft dus niet per transfer bus langs de hotels van alle medereizigers voordat je bij jouw eindbestemming arriveert.

Natuurlijk kan je je huurauto ook in Las Palmas zelf reserveren. Dan moet je nog wel de transfer van en naar de luchthaven regelen.

Autoverhuur Las Palmas

Reserveer je je huurauto via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt de reservering vooraf en online zodat je de tijd kan nemen om in alle rust je huurpakket samen te stellen. Dat is een prettige gedachte, bijvoorbeeld wanneer je de Spaanse taal niet (goed) machtig bent. Maar ook indien je minder haast hebt dan de lokale verhuurder om de overeenkomst af te sluiten. Of juist meer, omdat je snel naar je bestemming wilt.

Auto huren in Las Palmas

Natuurlijk kan je de auto huren bij aankomst op het vliegveld of later in Las Palmas stad. Dan mis je echter wel het gemak dat de huurauto ter plekke voor je klaar staat en dat je in alle rust je huurpakket hebt uitgezocht. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld en reis je zodra je op Gran Canaria bent aangekomen vlot door naar jouw eindbestemming of strand. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Huurauto Las Palmas

Reserveer de huurauto Las Palmas die bij jou past via het invulformulier op deze pagina. Bekijk de huurmogelijkheden en breng je auto verder op maat met de opties van het servicepakket. De 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Las Palmas

Met je huurauto breng je een bezoek aan de Las Palmas Santa Ana Kathedraal en het Playa des Cantera strand. Je bezoekt de zuidelijk gelegen stranden bij San Agustin en Maspalomas en ontdekt het vulkanische achterland met ruige bergen en prachtige vergezichten. Bekijk hier wat er nog meer te doen is: Wikipedia Las Palmas.