Auto huren leeftijd

Auto huren leeftijd: een auto huren is super eenvoudig. Afhankelijk van de bestemming kun je een auto huren vanaf het moment dat je 21 jaar oud bent. De minimum leeftijd is verder mede afhankelijk van de autohuur aanbieder en de huurcategorie.

Je checkt als volgt de minimum leeftijd voor autohuur: vul je bestemming in en check in de volgende stap van het reserveringsproces de huurvoorwaarden. Je ziet direct de leeftijdseis en de huurmogelijkheden en reserveert desgewenst de huurauto naar keuze.

Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 maart 2022. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

Direct je all-inclusive auto huren


Je huurt jouw huurauto inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken

Auto huren leeftijd

Ga je op reis en zoek je een huurauto? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Op de luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden voor bijvoorbeeld 21, 23, en 25 jarigen. Wist je dat er in veel gevallen ook een maximum leeftijd geldt? Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto wordt gereserveerd met de zekerheid van Sunny Cars.

Auto huren leeftijd – uitzonderingen

Er zijn geen uitzonderingen op de minimum en maximum leeftijd. Wanneer je niet aan de leeftijdseis voldoet dan ben je niet verzekerd en krijg je de huurauto niet mee.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je net een vlucht achter de rug hebt en je snel naar je hotel of appartementje wilt. Omdat je nu online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee. Dit geeft ook zekerheid dat er huurauto’s in jouw leeftijdscategorie beschikbaar zijn.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren leeftijd

Auto huren – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunny Cars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur. Tot slot vind je hier informatie over een huurauto zonder eigenrisico, en lees je op de leeftijdspagina alles over leeftijd en autohuur.

Auto huren leeftijd - Powered by Autohuren.info

Meer weten over bijvoorbeeld autohuur op Ibiza? Bekijk dan Wikipedia voor meer informatie over Ibiza, of de leeftijdspagina voor auto huren op Ibiza.

Auto huren leeftijd – autohuur tips

Hier vind je handige tips voor autohuur van onze partner Sunny Cars:

  • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
  • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
  • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten. Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
  • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box

Autoverhuur leeftijd

Indien je je huurauto vooraf online via autohuren.info reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen een de leeftijdscategorie in je eigen taal te checken. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

auto-huren-spanje

Auto huren leeftijd – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto te reserveren.

Voor 21 en 23 jarigen is het belangrijk dat er nog voldoende huurauto’s beschikbaar zijn in de desbetreffende leeftijdscategorie.

Auto huren leeftijd – vakantie

Vakantie vieren … het klinkt heerlijk en het is heerlijk. Met het vliegtuig ben je veelal in zo’n twee å drie uurtjes op je bestemming en daar staat je huurauto voor je klaar.

Reserveer nu je huurauto. Het kan dus al vanaf 21 jaar. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Je kan een auto huren voor de gehele vakantie of voor enkele dagen. Op het vliegveld of in de buurt van je hotel. Bezoek elke dag een ander strandje en rijd door de leuke dorpjes in de populaire vakantielanden. Zie meer van de omgeving en bezoek met je huurauto lokale marktjes, leuke dorpjes en hippe stranden!

Auto huren leeftijd - Powered by Autohuren.info

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur voor alle leeftijden!