Auto huren Lissabon

Auto huren Lissabon

Auto huren Lissabon: reis naar deze warme stad aan de Taag, wandel door de kleine straatjes van Alfama en bezoek pleinen, kloosters en de Toren van Belèm (Torre de Belèm). Met je huurauto rij je naar de nabijgelegen Cabo de Roca en bezichtig je de paleizen en kastelen in Sintra.

auto huren lissabon

Auto huren Lissabon airport

De voordelen van het vooraf reserveren worden meteen duidelijk. Je huurauto staat bij aankomst op Lissabon airport (LIS) voor je klaar. Je stap zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten en hebt vaak een scherpere huurprijs doordat je vroeg hebt geboekt.

Autoverhuur Lissabon

Indien je je huurauto Lissabon vooraf via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je reservering regel je vooraf en online. Het is eenvoudig om je reservering op een later moment aan te passen; indien een tweede bestuurder bijvoorbeeld toch niet nodig is.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Lissabon

Natuurlijk kan je de auto huren in Lissabon, bij aankomst op het vliegveld van Lissabon of later in de stad. Dan mis je echter wel het voordeel dat de auto voor je klaar staat en dat je rustig thuis (en in je eigen taal!) hebt kunnen reserveren. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Lissabon

Reserveer de huurauto Lissabon van je voorkeur: vul hieronder je reisgegevens in en bekijk de verschillende alternatieven. Via autohuren.info heb je een ruime keus uit verschillende huurauto’s en met het servicepakket breng je de auto helemaal op maat. De 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Lissabon

In Lissabon bezoek je de verschillende heuvels en wijken met hun eigen geschiedenis en karakter. De Baixa Pombalina, de Castelo de São Gorge, en Alfama. Bezichtig de Toren van Belèm en wandel langs de oevers van de Taag. En als je toch in Lissabon bent dan doe je natuurlijk Sintra aan. Sintra heeft vele paleizen en kastelen. Een aanrader is de wandeling bij Castelo dos Mouros – hooggelegen en met een prachtig uitzicht over de omgeving loop je over kronkelende muren met vele kantelen. Met je huurauto rij je in iets meer dan 30 minuten naar Sintra. Verras jezelf en je medereizigers: doen! Wikipedia Lissabon.