Auto huren Madrid

auto-huren-madrid-stappen

Auto huren Madrid

Auto huren Madrid: ontdek de hoofdstad van Spanje met haar wereldberoemde voetbalclub Real Madrid. Bezoek de Puerta de Alcalá, de Plaza Mayor en het Prado museum. Zin gekregen? Madrid is een vrij grote stad en met een huurauto heb je mobiliteit om de bezienswaardigheden en hoogtepunten te bezichtigen.

auto huren madrid

Auto huren Madrid airport

Bij aankomst op de luchthaven van Madrid staat je huurauto voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten. Rij je direct de stad in of ga je eerst langs je hotel om je bagage af te leveren?

Autoverhuur Madrid

Via autohuren.info reserveer je bij Sunnycars zodat je in alle rust je boeking kan maken. De reservering doe je in het Nederlands, vooraf en online, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een prettige gedachte als je de Spaanse taal niet (goed) spreekt. Mocht je op een later moment wijzigingen in de reservering aan willen brengen dan is dat eenvoudig via de website te regelen.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Madrid

Je kan de auto natuurlijk ook in Madrid huren, in de stad of direct bij aankomst op het vliegveld van Madrid. Dan mis je natuurlijk wel het gemak dat je in alle rust hebt kunnen reserveren en dat de huurauto op het vliegveld voor je klaar staat. Ook moet je dan apart de transfer naar je hotel regelen. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Madrid

Via het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je snel de verschillende mogelijkheden van een huurauto Madrid. Klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin? Met het servicepakket breng je via autohuren.info je huurauto helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet; bijvoorbeeld met een tweede bestuurder. En de 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Madrid

In Madrid bezoek je natuurlijk de Plaza Mayor en de Plaza de Espana met haar Torre de Madrid en nabij het Koninklijk Paleis. Maak ook het Santiago Bernabeu stadion, van voetbalclub Real Madrid, en La Plaza de Toros de Las Ventas – de arena voor stierengevechten. De Puerta de Alcalá is de beroemde oude stadspoort van Madrid en een grote leuke markt vind je elke zondag in de wijk El Rastro.

The Roof @ ME Reine Victoria, Madrid
Wil jij na een dagje Madrid, ’s avonds nog met de voetjes van de vloer? ME Reina Victoria hotel is the place to be. Overdag is het een relaxte cocktailbar, met traditionele en hippe tapas en een prachtig uitzicht over het oude centrum. Maar ‘s avonds wordt het opeens een exclusief terras, met sfeervolle verlichting, Madrileense beroemdheden en een dj. Let’s party! Wikipedia Madrid.