Auto huren Marrakech

Auto huren Marrakech

Auto huren Marrakech (of Marrakesh, Marrakesj): bezoek deze stad in Marokko die bekend staat om haar kleuren en kruiden. Op ruim drie en een half uur vliegen waan je je in een andere wereld met de typische pleinen en pleintjes, de moskeeën, markten en paleizen. Marrakech is geen al te grote stad wanneer je de bezienswaardigheden gaat bezichtigen, maar het is wel een lekkere gedachte dat je even in je huurauto aan alle drukte ontsnapt op weg naar je volgende bestemming. Overweeg om je bezoek aan Marrakech te combineren met het Atlasgebergte.

auto huren marrakech

Auto huren Marrakech airport

Bij aankomst op de luchthaven van Marrakech staat je huurauto voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de vaak gunstige prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

Autoverhuur Marrakech

Reserveer je je huurauto via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je precies waar je aan toe bent. De reservering doe je vooraf online, zodat je in alle rust vanuit Nederland je boeking kan maken. Een geruststellende gedachte, vooral wanneer je de lokale taal niet of niet goed machtig bent. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen. Als je toch die 4-wheel drive wil bijvoorbeeld.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Marrakech

Natuurlijk kan je de auto huren in Marrakech, direct bij aankomst op het vliegveld van Marrakech of later in de stad. Dan mis je echter wel het gemak dat je in je eigen taal en tempo hebt kunnen boeken, een onprettige gedachte. Een ander nadeel is dat de auto niet al ter plekke voor je klaarstaat. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Marrakech

Reserveer de huurauto Marrakech die bij jou past. Op deze pagina zie je een invulformulier waarmee je eenvoudig inzicht krijgt in de verschillende huurauto’s en extra’s. Met het servicepakket breng je je huurauto helemaal op maat, en de 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Marrakech

Met je huurauto verken je de verschillende bezienswaardigheden waar Marrakech bekend om staat. De Medina van Marrakech bijvoorbeeld, en de Plaza de Yamaa el Fna. Verder bezoek je moskeeën en paleizen, zoals Medersa Ben Youssef en Palais Bahia Overweeg ook een bezoek aan één van de vele badhuizen (hammam). Met een huurauto kan je een mooie dagtocht maken naar Jbel Toubkal in het Atlasgebergte of Essaouira aan de kust. Op Wikipedia Marrakech zie je meer bezienswaardigheden.