Auto huren Maspalomas? Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Maspalomas via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je huurwensen in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Maspalomas

Auto huren Maspalomas Gran Canaria is een goede beslissing. Dit zonnige eiland is er voor gemaakt om met je auto te ontdekken. Maspalomas met haar beroemde dunes en natuurlijk de stranden van Playa del Ingels en San Agustin. En vanuit Maspalomas bezoek je Mogan; een soort oase met een prachtige (klim-) route die je via een bergpas in de richting van Ayacala en de Pico de las Nieve brengt. Maspalomas is een prima plek voor een heerlijke vakantieweek en met een huurauto heb je mobiliteit om zo de rest van het eiland te ontdekken.

auto huren maspalomas

Op Autohuren.info boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken; wel zo’n prettig gevoel. En een tweede bestuurder is al standaard bij de prijs inbegrepen!

Auto huren Maspalomas airport

Wanneer je vooraf je huurauto op de luchthaven van Gran Canaria reserveert dan staat hij bij aankomst voor je klaar en rij je vlotjes naar je hotel in Maspalomas. Die rit duurt doorgaans niet meer dan 35 minuten. Terwijl veel andere reizigers zullen moeten wachten op een transfer bus stap jij in je vooraf gereserveerde huurauto en laat je het vliegveld achter je. Een ander voordeel is de veelal scherpere prijs vanwege de vroegboekkorting.

Mocht je de auto toch liever willen huren in Maspalomas zelf dan is dit natuuurlijk ook geen probleem!

Autoverhuur Maspalomas

Via autohuren.info reserveer je bij Sunnycars zodat je in alle rust je auto kan huren. De reservering doe je in je eigen taal, vooraf en online, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een fijne gedachte wanneer je de Spaanse taal niet (goed) spreekt of simpelweg je eigen tempo wilt bepalen.

De 14 dagen optie geeft je vrijheid en via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Maspalomas

Je kan de auto natuurlijk ook pas in Maspalomas huren, of bij aankomst op het vliegveld van Gran Canaria. Nadeel is dat je dan niet in alle rust hebt kunnen reserveren en dat de gewenste auto niet al op het vliegveld of in Maspalomas voor je klaar staat. Ook moet je dan apart de transfer naar je hotel regelen (en terug), wat ook weer kosten met zich meebrengt. Vaak zijn deze transferkosten verborgen in de totaalprijs van de reis. Vraag er naar en zie wat je met deze besparing aan huurauto-dagen kan boeken.

Huurauto Maspalomas

Via het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je de verschillende mogelijkheden van een huurauto Maspalomas. Huur een cross-over bijvoorbeeld, of een station wagen voor de hele familie. Met het servicepakket breng je via autohuren.info je huurauto helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet; bijvoorbeeld met een tweede bestuurder. Mocht je op een later moment wijzigingen in de reservering aan willen brengen dan is dat eenvoudig via de website te regelen.

Bezienswaardigheden Maspalomas

In Maspalomas bezoek je natuurlijk de dunes (duinen) van Maspalomas en de vele leuke winkeltjes, bars en restaurants. Vanuit Maspalomas bezoek je de diverse stranden in de omgeving en ook de hoofdstad Las Palmas mag natuurlijk niet ontbreken. Rij op een onbewolkte dag de (vulkanische) bergen in; er zullen tal van mooie fotomomenten langskomen, bijvoorbeeld bij Ayagaures. En vanaf de 1.950 meter hoge Pic de las Nieves heb je fantastisch uitzicht over het hele eiland.

Wikipedia Maspalomas.

Autohuren.info geeft een overzicht van duizenden autoverhuurlocaties in bijna 100 landen over de hele wereld. Wij werken samen met verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.