Auto huren Munchen

Auto huren München: verken met je huurauto deze stad in Zuid-Duitsland en geniet van het moois dat Beieren te bieden heeft. Hoe verleidelijk is het om je BMW te huren in de streek waar het hoofdkantoor gevestigd is?! Naast het Oktoberfest staat de stad München bekend om haar Allianz Arena waar de sterren van FC Bayern München voetballen. Tegenwoordig is vliegen op München een goed en goedkoop alternatief voor het Oostenrijkse Innsbruck, en met je Duitse huurauto rij je vervolgens zo naar je wintersportbestemming!

auto huren munchen

Auto huren München airport

Je huurauto staat bij aankomst op de luchthaven van München voor je klaar. Vanaf hier is het zo’n 30 kilometer naar het centrum van München of gaat het zuidwaarts, richting de Zugspitse of Oostenrijkse skigebieden. Het voordeel van vooraf reserveren wordt meteen duidelijk: naast de veelal scherpere prijs bij vroegboeken stap je zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten.

Autoverhuur München

Reserveer je je huurauto via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt de reservering vooraf en online zodat je de tijd kan nemen om in alle rust je pakket samen te stellen. Dat is een fijne gedachte, vooral wanneer je de lokale taal niet (goed) machtig bent, of minder haast hebt dan de lokale verhuurder. Of juist meer, omdat je snel naar je bestemming wilt rijden. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen. Als je sneeuwkettingen wilt bijvoorbeeld.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in München

Natuurlijk kan je de auto huren in München, bij aankomst op het vliegveld van München of later in de stad. Dan mis je echter wel het gemak dat de huurauto ter plekke voor je klaar staat en dat je van te voren je huurpakket hebt uitgezocht. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld en reis je vlot door naar jouw eindbestemming.

Huurauto München

Reserveer de huurauto München die bij jou past via het invulformulier op deze pagina. Zo heb je snel een overzicht van de huurmogelijkheden. Je brengt je auto verder op maat met het servicepakket. De 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden München

Met je huurauto reis je vlot naar München stad of naar de wintersportgebieden. Verken Zuid-Duitsland met de Bodensee en de Zugspitze. Geniet van het Oktoberfest en breng een bezoek aan het BMW museum en BMW Welt, waar je een rondleiding in de fabriek kan krijgen. Meer info over bezienswaardigheden? Wikipedia Munchen.

Auto huren München wintersport

Auto huren München? Via Autohuren.info huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Er zijn doorgaans veel goedkope vluchten te vinden naar Munchen. Daar staat tegenover dat de Duitse en Oostenrijkse skigebieden wat verder weg liggen.