Auto huren Napels

Auto huren Napels

Auto huren Napels met in de directe omgeving Pompeï en de Vesuvius. Napels is de grootste stad in Zuid-Italië en één van de mooiste steden rond de baai van Napels. Nabij Napels bevindt zich de Vesuvius en in de baai liggen de bekende eilanden Capri, Ischia en Procida. Met je huurauto rij je verder naar Pompeï en het Herculaneum die, na te zijn verwoest toen de Vesuvius bijna 2000 jaar geleden uitbarstte, indrukwekkende Romeinse opgravingen en ruïnes laten zien.

auto huren napels

Auto huren Napels airport

Indien je met het vliegtuig naar Napels reist dan huur je je huurauto op de luchthaven. Door het vroegboeken van je huurauto Napels heb je veelal scherpere tarieven en omdat je vooraf hebt gereserveerd heb je ook de zekerheid dat de huurauto bij aankomst voor je klaar staat.

Autoverhuur Napels

Reserveer je je huurauto vooraf online via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je exact waar je aan toe bent. De reservering maak je vooraf en online, en dat geeft rust in de aanloop naar je reis, zeker wanneer je het Italiaans niet machtig bent. Mocht je op een later moment iets willen wijzigen dan pas je je reservering eenvoudig aan. Als je toch een cabriolet wilt huren bijvoorbeeld, of juist een gezinsauto met meer ruimte wenst.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Napels

Natuurlijk kan je de auto huren in Napels, bij aankomst op de luchthaven of later in de stad. Dan heb je echter niet rustig thuis in je eigen taal kunnen boeken. Als je besluit om in de stad zelf te huren dan zal je de transfer apart moeten verzorgen. Reserveer je vooraf, dan is het maar vast geregeld!

Huurauto Napels

Reserveer de huurauto Napels van jouw wensen: met alle servicepakket opties stem je je reservering volledig af op wat jij belangrijk vindt. Met het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je direct je mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Napels

Het centrum van Napels is compact en er zijn grote paleizen, indrukwekkende kerken, kloosters, kastelen en andere prachtige gebouwen te vinden. Bezienswaardigheden zijn de Duomo – een oude kathedraal die werd gebouwd tussen 1294 en 1323, het Palazzo Reale (Koninklijk Paleis), het Teatro San Carlo en de tuinen van het Palazzo Reale. Met je huurauto verken je de Sorento kust en de Amalfi kust, bezoek je Pompeï en rij je de Vesuvius op. Meer over Napels vind je bij Wikipedia Napels.