Auto huren Noorwegen

Auto huren Noorwegen

Auto huren Noorwegen … het land is groots, weids, heeft prachtige natuur, en een sportieve bevolking … Kortom, Noorwegen is echt een land om te ontdekken voor liefhebbers van een actieve vakantie of stedentrip. Met het vliegtuig ben je in anderhalf uur in Oslo, in het zuiden, terwijl Trondheim en Tromso op respectievelijk 2 en meer dan 5 uur vliegen liggen. Deze Auto huren Noorwegen pagina is onderdeel van je voorbereiding, want hier huur je de auto die bij jou past op een door jou uitgekozen locatie. Met je huurauto ben je lekker mobiel om het prachtige Noorwegen te ontdekken.

auto huren noorwegen

Op deze pagina zie je een selectie van verhuurlocaties in Noorwegen. Mocht jouw locatie hier niet tussen staan zoek dan een locatie in de buurt, of geef jouw voorkeurslocatie aan op het formulier onder Ophalen en kijk of jouw locatie er bijstaat.

Bezienswaardigheden Noorwegen

Hieronder vind je onze Top 5 Bezienswaardigheden Noorwegen

1. Noorderlicht in Tromso
De aantrekkingskracht van het Noorderlicht is met geen pen te beschrijven. In Tromso in het hoge Noorden heb je een goede kans om dit natuurverschijnsel zelf te aanschouwen.

2. Noordkaap
Walvissen en orka’s spotten en genieten van de midzomernachtzon tijdens de zomermaanden op de Noordkaap. ’s Winters maak je hier een sneeuwscootersafari.

3. Geirangerfjord
Er zijn vele fjorden in Noorwegen te vinden. Het Geirangerfjord is één van de bekendste en veel gefotografeerd.

4. Oslo
Oslo is een heerlijke stad met bezienswaardigheden als het Koninklijkpaleis, de Holmenkollenskischans, de haven en vele musea.

5. Rondreis Noorwegen
Noorwegen is een prachtig land en heeft veel moois te bieden. Daarom is onze ultieme tip: combineer een bezoek aan steden als Bergen en Oslo met de prachtige natuur tijdens een rondreis Noorwegen. Met een huurauto rij je van het hoge noorden naar de meer zuidelijk gelegen gebieden en beleef je ongetwijfeld een vakantie die je lang bij zal blijven!

Bekijk ook Wikipedia met meer informatie over Noorwegen.

Enkele autoverhuur locaties Noorwegen

Oslo