Auto huren Oslo

Auto huren Oslo: op zo’n anderhalf uur vliegen van Amsterdam en gelegen aan het Oslofjord. Noorwegen staat bekend om haar prachtige natuur en fjorden. In en rond Oslo is het prettig wandelen, fietsen en (in de zomer) zwemmen. Met je huurauto ontdek je Oslo en haar directe omgeving.

auto huren oslo

Auto huren Oslo airport

Indien je met het vliegtuig naar Oslo reist dan huur je je huurauto op het vliegveld. Oslo stad ligt op ruim 45 kilometer van de luchthaven. Door het vroegboeken heb je veelal scherpere tarieven en omdat je vooraf hebt gereserveerd heb je ook het voordeel dat je huurauto bij aankomst voor je klaarstaat.

Autoverhuur Oslo

Reserveer je je huurauto vooraf online via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je exact waar je aan toe bent. De reservering doe je vooraf in alle rust en dat is wel zo handig, met name wanneer je de lokale taal niet (goed) machtig bent. Mocht je op een later moment iets aan je reservering willen wijzigen dan is dat eenvoudig te regelen. Bijvoorbeeld als je toch een 4-wheel drive wilt, of een andere verzekering.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Oslo

Natuurlijk kan je de auto huren in Oslo, bij aankomst op het vliegveld van Oslo of later in de stad. Dan heb je echter niet in je eigen taal kunnen boeken, in alle rust, vooraf. Als je besluit om in de stad zelf te huren dan zal je de transfer apart moeten verzorgen. Reserveer vooraf, dan is het maar gedaan.

Huurauto Oslo

Reserveer de huurauto Oslo die bij jou past: met de opties van het servicepakket stel je je reservering helemaal af op jouw wensen. Met het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je direct je mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Oslo

Met je huurauto rij je snel van en naar het vliegveld, en zie je Oslo en haar omgeving. Verken deze oude stad met haar handelsgeschiedenis aan het Oslofjord. Breng een bezoek aan de bekende skischans in Holmenkollen en rij naar Fredrikstad, Drammen en misschien wel Lillehammer met haar bekende schaatsbaan. Wikipedia Oslo.