Auto huren Portugal

auto-huren-stappen

Auto huren Portugal

Vakantie vieren in Portugal … het klinkt heerlijk en het is er heerlijk. Met het vliegtuig vlieg je in twee a drie uur naar je bestemming. Deze Auto huren Portugal pagina zou onderdeel van je voorbereiding moeten zijn, want hier huur je eenvoudig en vertrouwd de auto die bij jou past op een door jouw uitgekozen locatie. Met je huurauto ben je lekker mobiel om het land te ontdekken.

Op deze pagina zie je een selectie van verhuurlocaties in Portugal. Mocht jouw locatie hier niet tussen staan zoek dan een locatie in de buurt, of geef jouw voorkeurslocatie aan op het formulier onder Ophalen en kijk of jouw locatie er bijstaat.

auto huren portugal

Bezienswaardigheden Portugal

Hieronder vind je onze Top 5 Bezienswaardigheden Portugal:

1. Sintra
Sintra is een stad niet ver van Lissabon waar veel oude paleizen en kastelen staan. Je kan er prachtig wandelen over kasteelmuren en hebt dan fantastisch uitzicht over de zee en het groene achterland.

2. Porto
Porto, staat bekend om haar brug over de Duoro en de heerlijke port die er vandaan komt. Het oude centrum staat op de werelderfgoedlijst en in de zomermaanden vind je in Porto veel terrassen. Natuurlijk bezoek je ook een Porthuis en neem je een flesje meer naar huis!

3. Lissabon
Lissabon is een heuvelachtige stad en heeft verschillende wijken. Kleine straatjes, steile trappen! Baixa Pombalina, Bairro Alto, Alfama, de Toren van Belèm en een wandeling langs de Taag zijn allen een bezoek meer dan waard.

4. Albufera
De heerlijkste stranden liggen in het zuiden van Portugal, bij Albufera. Hier is hetlekker zonnen en zwemmen en ook ’s avonds is er genoeg te beleven. In “The Strip” bijvoorbeeld, één van de bekende uitgaansgebieden.

5. Rondreis Portugal
Portugal heeft zoveel moois te bieden. Daarom is onze ultieme tip: combineer de oude binnensteden met de moderne stranden in een rondreis Portugal. Met een huurauto rij je van het noorden naar het zuiden, of andersom, en beleef je ongetwijfeld een geweldige vakantie!

Bekijk ook Wikipedia met meer informatie over Portugal.

Enkele autoverhuur locaties Portugal

Lissabon