Auto huren Praag

Auto huren Praag
auto-huren-stappen

Auto huren Praag: een auto huren in Praag is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Praag via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Op de luchthaven van Praag staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto in Praag wordt gereserveerd via het bekende Sunnycars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Praag en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst in Praag voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Praag – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur.

Auto huren Praag – de stad Praag

Auto huren Praag: het sprookjesachtige oude centrum van Praag wordt in de avond prachtig verlicht. De pleinen en torens en ook de Praagse Burcht aan de overkant van de Moldau zien er in de avond nóg indrukwekkender uit. In Praag bezoek je de Karelsbrug, de Astronomische klok en de Opera. Met je huurauto rij je zelf vanaf het vliegveld naar de stad en zie je het oude centrum van Praag en de omgeving.

auto huren praag

Auto huren Praag – Airport

Je huurauto staat bij aankomst op de luchthaven van Praag voor je klaar. Het voordeel van vooraf reserveren is meteen duidelijk: naast de vaak gunstiger prijs bij vroegboeken hoef je minder lang te wachten omdat je huurauto voor je klaar staat. Ook scheelt je dit (het uitzoeken van) een eerste (taxi) transfer naar je hotel.

Autoverhuur Praag

Indien je je huurauto Praag vooraf online via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht niet machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn.

Auto huren in Praag

Het is ook mogelijk om de auto te huren in Praag, bij aankomst op het vliegveld van Praag of later in de stad. Dan mis je natuurlijk wel het voordeel dat je rustig, in je eigen taal, hebt kunnen reserveren en dat de auto voor je klaar staat. En als je pas in de stad je huurauto regelt, dan zal je ook nog apart je taxirit van het vliegveld naar de stad moeten betalen. En dat is zonde.

Auto huren Praag – Bezienswaardigheden Praag

In Praag bezoek je de Praagse Burcht, de oude stad, de Astronomische klok op het grote plein, de Karelsbrug en de Opera van Praag. Een speciale bezienswaardigheid is ook de “Dancing Building”, ook wel Fred & Ginger genoemd, of, in het Tsjechisch: Tančící dum.

Verder is het in Praag natuurlijk goed genieten van pils in één van de vele bierkelders, waar je overigens ook steeds meer restaurants (met internationale keuken) tegenkomt. Op Wikipedia Praag vind je meer bezienswaardigheden.

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur in Praag!

Auto huren Praag – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto in Praag te reserveren.

Auto huren Praag bij autohuren.info