Auto huren Reykjavik

Auto huren Reykjavik

Auto huren Reykjavik: hier begint je rondreis IJsland. In Reykjavik zelf bezoek je enkele musea en kerken en ga je wellicht naar één van de thermale baden. Wanneer de temperaturen dalen is het heerlijk dat je huurauto dan voor je klaarstaat. Na je bezoek aan Reykjavik ontdek je met je huurauto de prachtige natuur tijdens een rondreis IJsland.

auto huren reykjavik

Auto huren Reykjavik airport

Wanneer je per vliegtuig in Reykjavik aankomt dan staat je huurauto op het vliegveld voor je klaar. Het internationale vliegveld van Reykjavik, Reflavik International Airport, ligt op zo’n 50 kilometer van de stad en met je huurauto rijdt je in zo’n driekwartier naar de stad.

Autoverhuur Reykjavik

Reserveer je huurauto vooraf en online via autohuren.info bij Sunnycars zodat je exact weet waar je aan toe bent. Zoals je weet heb je met vroegboeken vaak gunstiger tarieven en wanneer je vooraf reserveert heb je ook het voordeel dat je huurauto voor je klaarstaat. Je online reservering maak je in je eigen taal. Dat geeft een gevoel van zekerheid en het boeken in je eigen taal is wel zo handig wanneer je de lokale taal niet machtig bent.

Je kunt je reservering eenvoudig op een later moment wijzigen. Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Reykjavik

Natuurlijk kan je de huurauto ook ter plekke huren, bij aankomst op Reflavik International Airport of later in Reykjavik stad. Dan mis je wel een stukje gemak en zekerheid van het vooraf in alle rust boeken, in je eigen taal. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Reykjavik

Met de opties van het servicepakket reserveer je de huurauto Reykjavik die het best bij jou past; je stemt je reservering af op jouw wensen. Met het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je de mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Reykjavik

Reykjavik zal voor velen het start- of eindpunt zijn van een rondreis op IJsland. Met je huurauto reis je naar fjorden, met sneeuw bedekte vulkanen, bergen en ijsvlaktes. Ga op zoek naar het Noorderlicht, beleef het gebulder van de Gullfoss waterval en kijk naar de Geysir geiser. Bekijk papegaaiduikers en ga walvis spotten op IJsland. Meer bezienswaardigheden vind je op Wikipedia Reykjavik.