Auto huren Rome

Auto huren Rome

Auto huren Rome: een fantastische stad om te bezoeken met volop afwisseling tussen de oudheid en het heden. De “eeuwige stad” Rome met het Sint Pieters plein in het Vaticaan, het oude Forum Romanum en natuurlijk het Colosseum. Met een huurauto rij je richting Villa Borghese maar bijvoorbeeld ook naar de kuststrook ten zuiden van Rome met heerlijke zandstranden.

auto huren rome

Auto huren Rome airport

Bij aankomst op luchthaven Rome Leonardo da Vinci staat je huurauto op je te wachten. Met vroegboeken heb je veelal een scherpere prijs bedongen en stap je zo in je huurauto die voor jou gereed staat. Twee van de voordelen van vooraf reserveren.

Autoverhuur Rome

Via autohuren.info reserveer je vooraf bij Sunnycars en weet je precies waar je aan toe bent. De reservering maak je online, zodat je in alle rust je boeking kan maken. Het is simpel om op een later tijdstip veranderingen in de reservering aan te brengen. In je verzekering bijvoorbeeld of als je toch een paar dagen extra wilt huren om ook wat tijd door te brengen op de stranden ten zuiden van de stad.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Rome

Natuurlijk kan je de auto huren in Rome, bij aankomst op het vliegveld van Rome of later in de stad. Dan mis je natuurlijk wel het gemak dat de huurauto voor je klaar staat en dat je in alle rust hebt kunnen reserveren, in je eigen taal! Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Rome

Reserveer de huurauto Rome die bij jou past: via het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je snel de verschillende huurmogelijkheden. Met het servicepakket breng je via autohuren.info je huurauto helemaal op maat.

Bezienswaardigheden Rome

In Rome bezoek je het Colosseum, de Trevi fontein, het Piazza Navona en de Spaanse Trappen. Het Pantheon, het Circus Maximus, het Forum van Augustus en het Vaticaan. Geniet van de verse Italiaanse keuken en het strand. Of kies Rome als het startpunt voor een (korte) rondreis Italië en combineer een bezoek aan Rome met de Golf van Napels en omgeving. Meer bezienswaardigheden zie je op Wikipedia Rome.