Auto huren Salzburg

Auto huren Salzburg? Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Salzburg via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je huurwensen in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Salzburg

Auto huren Salzburg? Via Autohuren.info huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Auto huren Salzburg vliegveld

Ook Salzburg is een bekende luchthaven om snel naar de wintersport te reizen. In iets meer dan een uur vlieg je vanuit Nederland naar Salzburg. Daar aangekomen kun je doorreizen naar onder meer de volgende skigebieden: Bad Gastein, Dachstein, Dorfgastein, Filzmoos, Flachau, Hochkönig, Kaprun, Kitzbuhel, Leogang, Obertauern, Ramsau, Saalbach Hinterglemm, Salzburger Sportwelt, Sankt Johann in Tirol, Schladming, Winklmoosalm en Zell am See.

Op Autohuren.info boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken; wel zo’n prettig gevoel. En een tweede bestuurder is al standaard bij de prijs inbegrepen!

Auto huren Salzburg – Afstand en reistijd

Veel wintersportgebieden liggen op rijafstand van Salzburg . Hieronder vind je het aantal km van Salzburg vliegveld naar je eindbestemming en tussen haakjes ook een inschatting van de reistijd.

Auto huren Salzburg: afstand vliegveld Salzburg naar …
Auto huren Salzburg – Bad Gastein: 105 km (1:22)
Auto huren Salzburg – Dachstein: 91 km (1:15)
Auto huren Salzburg – Dorfgastein: 90 km (1:06)
Auto huren Salzburg – Filzmoos: 83 km (1:00)
Auto huren Salzburg – Flachau: 81 km (57)
Auto huren Salzburg – Hochkönig: 78 km (1:04)
Auto huren Salzburg – Kaprun: 109 km (1:25)
Auto huren Salzburg – Kitzbuhel: 83 km (1:23)
Auto huren Salzburg – Leogang: 77 km (1:15)
Auto huren Salzburg – Obertauern: 101 km (1:15)
Auto huren Salzburg – Ramsau: 96 km (1:16)
Auto huren Salzburg – Saalbach Hinterglemm: 96 km (1:34)
Auto huren Salzburg – Salzburger Sportwelt: 80 km (0:56)
Auto huren Salzburg – Sankt Johann in Tirol: 73 km (1:10)
Auto huren Salzburg – Schladming: 99 km (1:11)
Auto huren Salzburg – Winklmoosalm: 72 km (1:11)
Auto huren Salzburg – Zell am See: 86 km (1:24)

Autohuren.info geeft een overzicht van duizenden autoverhuurlocaties in bijna 100 landen over de hele wereld. Wij werken samen met verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.