Auto huren Santorini haven

Auto huren Santorini haven Griekenland
auto-huren-griekenland-stappen
Auto huren Santorini haven Griekenland: een auto huren in Santorini haven Griekenland is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s in Santorini haven Griekenland via de zoekmachine en reserveert de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden:

Auto huren Santorini haven Griekenland

Ga je naar Griekenland? Grote kans dat je met het vliegtuig gaat. Dan is deze auto huren Griekenland pagina een van de belangrijkste tijdens je voorbereiding.

Op de luchthavens in Griekenland staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto in Griekenland wordt gereserveerd via het bekende Sunnycars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Santorini haven Griekenland en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst in Griekenland voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren Santorini haven Griekenland – specials

Heb je speciale wensen? Via autohuren.info en Sunnycars is veel mogelijk! Wil je een cabrio huren? Geen probleem! Of een auto huren zonder creditcard? Wij geven je de huurmogelijkheden …

We hebben ook diverse tips voor je op een rijtje gezet van waaraan je moet denken bij autohuur.

auto-huren-santorini-haven-griekenland

Vakantie Santorini

Een vakantie op het Griekse eiland Santorini zal u ongetwijfeld lang bij blijven; wat een prachtig en bijzonder eiland is dit! Santorini maakt deel uit van de Cycladen, een eilandengroep in de Egeische zee waar onder andere Naxos, Mykonos en Amorgos deel van uitmaken. Naast bekende hoogtepunten als de sunset in Oia, een bezoek aan Fira of Black Beach en de opgravingen in Akrotiri kunt u hier genieten van rustige strandjes of een superrelaxte catamarantocht. Het is tevens een bestemming die u ook niet mag overslaan tijdens het eilandhoppen.

Auto huren Santorini haven – top bezienswaardigheden

Bekijk hier enkele hoogtepunten op Santorini, zoals de sunset in Oia, een zeiltocht op een catamaran in en rond de krater en een bezoek aan de bijzondere Black Beach met haar zwarte zand. Met een huurauto
op Santorini rijd je lekker dit niet al te grote eiland rond en geniet je van de vele bezienswaardigheden. Bespaar je de veel te volle bussen en te dure taxi. Wist je dat het aantal taxi’s in Santorini aan een maximum is gebonden en dat er echt veel te weinig zijn? Een huurauto is wel zo relax.

1. Santorini Oia

Een absoluut hoogtepunt is de sunset in Oia. De zonsondergang vanaf het meest noordelijke puntje van Santorini is onbeschrijfelijk mooi. Vanuit de hele wereld komen reizigers naar Oia om de ondergaande zon te aanschouwen en vast te leggen op camera of film. De overdag wit-blauwe huisjes die tegen de steile kraterwand zijn gebouwd kleuren goud-geel in het licht van de ondergaande zon. Een aanrader!

Je huurauto parkeer je beneden in het dorpje op één van de parkeerplaatsen en vanaf daar wandel je naar de kraterwand de zonsondergang tegemoet.

2. Santorini Catamaran

Catamaranzeilen in Santorini: een prachtige activiteit voor een relaxed half dagje uit. De catamaran zeilt via de warmwaterbronnen – waar het sterk naar zwavel ruikt – naar Red Beach en White Beach. Telkens als ergens wordt aangelegd kan er gezwommen worden; je springt met flippers en duikbril zo van de cat het water in terwijl de crew een oogje in het zeil houdt. Na afloop van het zwemmen is er bbq aan boord en koerst de catamaran naar Fira en Oia voor een zonsondergang vanaf het water. Loungemuziek klinkt uit de speakers, de glazen worden weer gevuld en iedereen maakt foto’s en geniet. Een heerlijke belevenis!

Reserveer één of twee dagen van te voren en kies daarbij voor de “private” catamarantochten, op een 60 of 80 persoons cat. Die zijn iets duurder dan de gewone catamarantochten, maar veel minder druk.

auto-huren-santorini

3. Santorini Akrotiri

Akrotiri is the place to be voor liefhebbers van de Griekse oudheid en cultuur. Hier vind je in goede staat verkerende opgravingen uit de periode rond 1.700 bc. De archeologische vindplaats is overdekt waardoor het ook tijdens de hete zomermaanden goed bezocht kan worden.

4. Santorini Black Beach

Black en/of Red Beach moet je gezien hebben. Red Beach is vanuit een lastig pad te voet te bereiken, Black Beach daarentegen is eenvoudig per huurauto bereikbaar. Er zijn verschillende black beaches op Santorini en die van Kamari en Perissa zijn daarvan het bekendst. Locals kiezen voor Perissa. Het zwarte zand wordt in de zomermaanden loeiheet waardoor je het liefst van handdoek naar handdoek zou willen springen om de verkoelende zee te bereiken. Aan de boulevard bevinden zich restaurants en toeristenshops en op het strand zijn zonnebedjes te huur. Je huurauto Santorini parkeer je aan het strand.

Ben je op zoek naar iets specialers? Bezoek dan het rustige en afgelegen Kolumbo Beach op zo’n 10 kilometer van Fira. Zwart zand, wel wat rotsachtig, maar schaduwrijk. Ook voor naturisten.

5. Santorini Hiking trail Fira Oia

Via dit wandelpad loop je in twee tot vier uur van Fira naar Oia. Over de kraterrand, of, zoals de Grieken zeggen: Caldera. Voor je zie je in de verte Oia liggen, links van je gaat het steil naar beneden en heb je prachtig uitzicht over de zee en zie je ferries af- en aanvaren. Rechts van je zie je de lager gelegen kuststrook, waar ook Kolumbo Beach ligt.

Autoverhuur Santorini haven Griekenland

Indien je je huurauto in Santorini haven Griekenland vooraf online via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht niet machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn.

Autohuren.info: de nummer één voor autohuur Santorini haven Griekenland!

Auto huren Santorini haven Griekenland – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto in Griekenland te reserveren.

Auto huren Santorini haven Griekenland – bezienswaardigheden Griekenland

Hieronder vind je onze Top 5 Bezienswaardigheden Griekenland:

1. Akropolis

Midden in de Griekse hoofdstad Athene ligt de Akropolis, een tafelberg zichtbaar vanuit een groot deel van de stad. Op de Akropolis vind je een aantal historische bouwwerken zoals het Parthenon, de Propyleeën, de Tempel van Nikè en het Erechtheion.

2. Delphi

Delphi is een van de belangrijkste overblijfselen uit de Griekse Oudheid en omvat onder andere tempels, schathuizen, altaren en theaters. Het orakel van Delphi is natuurlijk ook bekend.

3. Samariakloof

Eén van de populairste wandelroutes in Griekenland is die door de Samariakloof op Kreta. De tocht is ongeveer 16 kilometer, wat volgens velen zou betekenen dat de Samariakloof de langste kloof van Europa is. De rotsachtige route vraagt om goede wandelschoenen en bescherming tegen zon en warmte is belangrijk. Neem voldoende water mee als je aan deze tocht begint!  

4. Oia

Op het eiland Santorini ligt het kleine stadje Oia. Oia is één van de meest gefotografeerde plaatsen in Griekenland. Pik de geweldige zonsondergang mee en bekijk de karakteristieke geschilderde huisjes.

5. Olympia

Het oude Olympia is de plek waar ooit de Olympische Spelen ontstaan zijn. Tot op de dag van vandaag wordt de Olympische vlam in Olympia ontstoken. De archeologische vindplaats omvat diverse ruïnes en restanten zoals de aan Hera gewijde tempel en de Zeustempel.

Meer weten over het prachtige Santorini? Klik hier voor Wikipedia Santorini.

Bekijk ook Wikipedia voor meer informatie over Griekenland.

Auto huren Santorini haven Griekenland bij autohuren.info