Auto huren Stockholm

auto-huren-venetie-stappen

Auto huren Stockholm

Auto huren Stockholm: de hoofdstad van Zweden met onder meer de ice bar, het Abba museum, Old Town (Gamla Stan), de Djurgärden, en het vele water. Een leuke bestemming voor een weekendje weg of om te bezoeken tijdens een langere vakantie in Zweden. Met je huurauto zie je alles.

auto huren stockholm

Auto huren Stockholm airport

De vluchtduur naar Stockholm bedraagt een kleine twee uur. Huur je je auto op het vliegveld van Stockholm dan staat de huurauto bij aankomst voor je klaar. Veelal heb je met vroegboeken gunstiger tarieven. Vanaf de luchthaven rij je met je huurauto direct naar je hotel, één van de bezienswaardigheden of andere bestemming.

Autoverhuur Stockholm

Reserveer je je huurauto vooraf online via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je precies waar je aan toe bent. De reservering maak je in hier, vanachter je computer, tablet of smartphone, en dat is een prettige gedachte omdat je in alle rust kan boeken. Als je op een later moment je reservering wilt wijzigen dan gaat dat eenvoudig. Bijvoorbeeld als je toch een tweede bestuurder wilt, of een andere verzekering.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Stockholm

Natuurlijk kan je de auto bij aankomst op het vliegveld van Stockholm of later in de stad huren. Dan mis je natuurlijk wel een stukje gemak van het vooraf in alle rust boeken, in je eigen taal. Vooraf reserveren geeft een gevoel van rust en van zekerheid, want dan is het maar geregeld.

Huurauto Stockholm

Reserveer de huurauto Stockholm die bij jou past. Met het servicepakket stem je je huurauto af op jouw wensen. Een extra bestuurder of een premium pakket: het is allemaal mogelijk via de reserveringstool op de website. Met het invulformulier op deze pagina zie eenvoudig en direct je huuropties.

Bezienswaardigheden Stockholm

Met je huurauto bezoek je deze leuke stad met het vele water. ’s Avonds geeft dat natuurlijk mooie plaatjes: ga wandelen langs één van haventjes of dineer met uitzicht op de schepen met vrolijke lampjes. Uppsala ligt zo’n 70 klometer ten noorden van Stockholm en is met je huurauto goed bereikbaar. Verder heeft Stockholm zelf de ice bar in de buurt van het station, het Abba museum, de oude stad en leuke winkelcentra om te shoppen. Op Wikipedia Stockholm vindt je meer informatie over deze stad.

Een auto huren Stockholm doe je bij autohuren.info