Auto huren Tokyo

Auto huren Tokyo

Auto huren Tokyo: ga deze superstad verkennen, geniet van de Japanse keuken en beleef een echt Sumoworstel toernooi. Bezoek het Keizerlijk Paleis en het bruisende Roppongi, de neonverlichte wijk Shibuya, Shinjuku en de SkyTree. Tokyo is een wereldstad en dat ervaar je tijdens een rondrit in deze grootste stad ter wereld!

auto huren tokyo

Auto huren Tokyo airport

Je vooraf gereserveerde huurauto staat bij aankomst op de luchthaven van Tokyo voor je klaar. Vanaf hier is het zo’n 60 kilometer naar Tokyo centrum. Vooraf reserveren heeft zo z’n voordelen: de door jou gereserveerde huurauto staat voor je klaar en meestal heb je een scherper tarief door het vroegboeken.

Indien je het geen probleem vindt om je transfer van de luchthaven naar de stad los te regelen dan kan je natuurlijk ook je huurauto in Tokyo zelf reserveren.

Autoverhuur Tokyo

Reserveer je je huurauto via autohuren.info bij Sunnycars dan heb je vooraf duidelijkheid: geen reserveringskosten, een all-in huursom en gratis wijzigingen tot de huuraanvang bijvoorbeeld. Je maakt de reservering vooraf en online zodat je de tijd kan nemen om in alle rust je huurpakket samen te stellen. Dat is een prettige gedachte, zeker in het geval dat je de lokale taal niet (goed) machtig bent. Alles is vooraf geregeld; dat is wel zo makkelijk.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Tokyo

Natuurlijk kan je de auto huren bij aankomst op het vliegveld of later in Tokyo stad. Dan mis je echter wel het gemak dat de huurauto ter plekke voor je klaar staat en dat je in alle rust je huurpakket hebt uitgezocht. Reserveer je vooraf, dan is het maar gedaan.

Huurauto Tokyo

Zet de eerste stap om je huurauto Tokyo te reserveren via het invulformulier op deze pagina. Je ziet vervolgens je huurmogelijkheden en brengt de autohuur verder op maat met de opties van het servicepakket. De 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Tokyo

Met je huurauto verken je Tokyo. Bezoek de prachtige tuinen van het Keizerlijk Paleis en het stadhuis dat gevestigd is in de hoogste wolkenkrabber van de stad. Bekijk ook Yasukuni Jinja, waar meer dan 2,5 miljoen Japanse soldaten en burgers liggen begraven. Het Shinjuku district staat bekend om haar bars, restaurants en uitgaansmogelijkheden.
Wikipedia Tokyo.