Auto huren Turijn

Auto huren Turijn

Auto huren Turijn: bezoek deze stad die onder meer bekend staat om de Lijkwade van Turijn, de oude FIAT fabriek en haar oprichters: de familie Agnelli. Milaan ligt op een uurtje rijden en de Italiaanse Alpen zie je liggen vanuit de stad. Courmayeur en Sestriere, bekend van de Olympische Winterspelen in 2006 bereik je in minder dan twee uur.

auto huren turijn

Auto huren Turijn airport

Met vroegboeken staat je huurauto bij aankomst op de luchthaven van Turijn voor je klaar en heb je vaak een scherpere prijs weten te bemachtigen. Je stapt zo in jouw huurauto die al op je staat te wachten en rijdt naar je hotel in Turijn of naar één van de Italiaanse skigebieden in de omgeving van Turijn.

Autoverhuur Turijn

Indien je je huurauto Turijn vooraf via autohuren.info reserveert bij Sunnycars dan weet je waar je aan toe bent. Je regelt je reservering vooraf, eenvoudig en online. Het is mogelijk om je reservering op een later moment aan te passen, bijvoorbeeld als toch wel voor sneeuwkettingen kiest.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Turijn

Natuurlijk kan je de auto huren in Turijn, in de stad of direct bij aankomst op het vliegveld van Turijn. Dan mis je echter wel het voordeel dat de auto voor je klaar staat en dat je rustig in Nederland (en in je eigen taal!) hebt kunnen reserveren. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Turijn

Reserveer de huurauto Turijn die bij jou past: vul je gegevens in en weet snel de mogelijkheden. Via autohuren.info heb je een ruime keus uit verschillende huurauto’s. Met het servicepakket breng je de auto helemaal op maat zodat hij aan je wensen voldoet. De 14 dagen optie geeft je vrijheid.

Bezienswaardigheden Turijn

In Turijn bezoek je de Dom van Turijn en de oude FIAT fabriek in de wijk Lingotto. Verdere bezienswaardigheden in of nabij de stad zijn de Basilica di Superga, het Egyptisch Museum, de iconische Mole Antonelliana en de piazza’s. Nabij Turijn heb je wintersportgebieden als Courmayeur, Aosta en Breuil-Cervinea; allen goed met de huurauto bereikbaar. Meer informatie over Turijn vind je op Wikipedia Turijn.

Auto huren Turijn wintersport

Auto huren Turijn wintersport? Via Autohuren.info huur je een auto op luchthavens in de bekende wintersportlanden. Je gaat optimaal verzekerd de weg op, huurt all-inclusive en met de “14 dagen in-optie” regeling. Je huurt je wintersport huurauto vooraf, bespaart op de autohuurprijs en krijgt de zekerheid van een 24/7 Nederlandstalige helpdesk.

Auto huren Turijn vliegveld wintersport

Breuil-Cervinia, Valfréjus, Monte Rosa, La Norma, Aussois en Courmayeur liggen op één tot anderhalf uur rijden van het vliegveld Turijn. Ga je genieten van het skiën op z’n Italiaans? Bekijk hier de huurmogelijkheden.

Afstand en reistijd

Prachtige wintersportgebieden liggen op rijafstand van Turijn. Hieronder vind je het aantal km van Turijn vliegveld naar je eindbestemming en tussen haakjes ook een inschatting van de reistijd.

Auto huren wintersport: afstand vliegveld Turijn naar …
Aussois: 126 km (1:33)
Breuil-Cervinia: 120 km (1:31)
Courmayeur: 151 km (1:28)
La Norma: 124 km (1:31)
Monte Rosa: 146 km (1:32)
Valfréjus: 121 km (1:28)