Auto huren Venetië

auto-huren-venetie-stappen

Auto huren Venetië

Auto huren Venetië en omgeving is genieten van het echte Italië; La Dolce Vita! Venetië is zonder twijfel één van de mooiste en meest populaire steden in de wereld. Venetië is verbonden door meer dan 150 kanalen, 400 bruggen en vele oude voetpaden. Het historische centrum van Venetië is verdeeld in zes delen (sestieri) – Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo en Santa Croce. In de (nabije) omgeving van Venetië bevinden zich heerlijke stranden en steden als Verona en Padua. Het Gardameer en de Italiaanse Dolomieten bereik je in zo’n twee uur rijden.

auto huren venetie

Auto huren Venetië airport

Indien je met het vliegtuig naar Venetië reist dan huur je je huurauto op de luchthaven. De oude stad van Venetië ligt op zo’n 20 minuten rijden van het vliegveld. Door het vroegboeken heb je veelal scherpere tarieven en omdat je vooraf hebt gereserveerd heb je ook het voordeel dat je huurauto bij aankomst voor je klaarstaat.

Autoverhuur Venetië

Reserveer je je huurauto vooraf online via autohuren.info bij Sunnycars dan weet je exact waar je aan toe bent. De reservering maak je van te voren, thuis, in alle rust achter je tablet, smartphone of pc en dat is een prettige gedachte, zeker wanneer je de lokale taal niet spreekt. Mocht je op een later moment iets willen wijzigen dan pas je je reservering eenvoudig aan. Om toch de touring-versie te huren bijvoorbeeld, met extra bagageruimte, of een andere verzekering.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Venetië

Natuurlijk kan je de auto huren in Venetië, bij aankomst op Marco Polo airport of later in de stad. Dan heb je echter niet rustig vooraf en thuis in je eigen taal kunnen boeken. Als je besluit om in de stad zelf te huren dan zal je de transfer apart moeten verzorgen. Reserveer vooraf, dan is het maar gedaan!

Huurauto Venetië

Reserveer de huurauto Venetië die bij jou past: met de servicepakket opties stem je je reservering volledig af op jouw wensen. Met het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je direct je mogelijkheden.

Auto huren Venetië – bezienswaardigheden Venetië

Hoogtepunten in Venetië zijn onder andere de basiliek San Marco (Basilica di San Marco) – een enorme kerk en één van de beroemdste bezienswaardigheden in deze stad, het Piazza San Marco (San Marcoplein) – gelegen in het hart van Venetië en door Napoleon liefdevol aangeduid als de ‘mooiste salon van Europa’, en het Palazzo Ducale (Dogenpaleis) – een adembenemend paleis aan de waterkant. Met je huurauto verken je de omgeving met steden als Padua en Verona. En vergeet de heerlijke stranden aan de Adriatische kust niet! La Dolce Vita! Meer weten over Venetië: kijk dan op Wikipedia Venetië.

Een auto huren Venetië doe je bij autohuren.info