Auto huren Wenen

auto-huren-venetie-stappen

Auto huren Wenen

Auto huren Wenen: ontdek de hoogtepunten van Wenen en omgeving. Wenen staat onder meer bekend om het Slot Belvedere, de Weense Staatsopera, de paleizen en natuurlijk om de Wiener Schnitzel en Sacher torte. Deze prachtige stad aan de Donau is uitstekend geschikt voor een lange weekendtrip, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de stad Bratislava.

auto huren wenen

Auto huren Wenen airport

Wanneer je per vliegtuig naar Wenen reist dan huur je je huurauto op het vliegveld. De afstand tussen de luchthaven en Wenen stad is zo’n 18 kilometer. Zoals je weet heb je met vroegboeken vaak scherpere tarieven en wanneer je vooraf reserveert heb je ook het voordeel dat je huurauto voor je klaarstaat.

Autoverhuur Wenen

Reserveer je huurauto vooraf en online via autohuren.info bij Sunnycars zodat je exact weet waar je aan toe bent. Je maakt vooraf en online je reservering en weet dan dat de huurauto op je staat te wachten. Dat geeft een gevoel van zekerheid en het boeken in je eigen taal is wel zo handig wanneer je de lokale taal niet machtig bent. Je kunt je reservering eenvoudig op een later moment wijzigen, bijvoorbeeld als je toch een andere verzekering wilt, of toch via een andere stad (zoals Bratislava!) terug zou willen vliegen.

Via de 24/7 service kan je altijd contact opnemen, mocht dat nodig zijn, in het Nederlands.

Auto huren in Wenen

Natuurlijk kan je de huurauto ook ter plekke huren, bij aankomst op de luchthaven van Wenen of later in de stad. Dan mis je wel een stukje gemak en zekerheid van het vooraf in alle rust boeken, in je eigen taal. Reserveer je vooraf, dan is het maar geregeld.

Huurauto Wenen

Met de opties van het servicepakket reserveer je de huurauto Wenen die het best bij jou past; je stemt je reservering af op jouw wensen. Met het eenvoudige invulformulier op deze pagina zie je direct je mogelijkheden.

Bezienswaardigheden Wenen

Wenen is een prachtige stad aan de Donau. Met je huurauto breng een bezoek aan bezienswaardigheden als het Schonbrunn Paleis, de Hofburg, De Belvedere paleizen en tuinen, en het Zentralfriedhof. Verken de regio en combineer een bezoek aan Wenen met het ook zo leuke Bratislava. Meer vind je op Wikipedia Wenen.

Een auto huren Wenen doe je bij autohuren.info