Auto huren wintersport Turijn

Auto huren wintersport Turijn: een auto huren voor je wintersport in Turijn is super eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid van huurauto’s op de luchthaven van Turijn en reserveert desgewenst de huurauto naar keuze. Vul je bestemming in en zie direct de huurmogelijkheden.

Gratis Flexservice verlengd!

Met de unieke Flexservice kun je je boeking tot 4 uur voor huuraanvang kosteloos annuleren. Nu gratis bij elke reservering tot en met 31 maart 2022. Reserveer vandaag nog en blijft flexibel tot het laatste moment.

Direct je all-inclusive auto huren


Je huurt jouw huurauto in Turijn inclusief verzekeringen, onbeperkt aantal kilometers en zonder eigen risico. Wil je eerst meer weten? Lees dan waarom je bij ons een huurauto moet boeken.

Auto huren wintersport Turijn – luchthaven

Op Turijn luchthaven staan huurauto’s klaar en via de zoekmodule krijg je snel inzicht in de verschillende huurmogelijkheden. Je kan desgewenst ook direct reserveren. De huurauto op je wintersportbestemming wordt gereserveerd met de zekerheid van Sunny Cars.

Hier zie je de mogelijkheden voor autohuur in Turijn en boek je eenvoudig en online je huurauto zodat deze bij aankomst op de luchthaven voor je klaar staat. Dat is wel zo makkelijk, zeker wanneer je de lokale taal niet goed machtig bent en snel naar je wintersportdorp wilt. Omdat je online reserveert kan je in alle rust de huurauto en extra’s uitzoeken en dat is wel zo’n prettig idee.

Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Er zijn geen verborgen kosten, er is geen gedoe ter plaatse, en je kan wél zorgeloos rondrijden met 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Auto huren wintersport Turijn

Auto huren wintersport Turijn – autohuur tips

Hier vind je handige tips voor autohuur op wintersport van onze partner Sunny Cars:

  • Haal de auto op bij de verhuurder die op de voucher staat.
  • Houd er rekening mee dat een creditcard op veel bestemmingen verplicht is om de waarborg te voldoen. Het komt steeds vaker voor dat de pincode vereist is, zorg ervoor dat je de pincode weet. De creditcard wordt meestal daadwerkelijk belast, niet alleen geautoriseerd.
  • Je autohuur is all-in. Dus je hoeft géén extra verzekeringen af te sluiten.Houdt de verhuurder voet bij stuk dat je nog extra verzekeringen moet afsluiten en kun je geen nee zeggen: bel Sunny Cars!
  • Controleer de auto op schade, maak eventueel foto’s van de auto
  • Inleveren buiten openingstijden is vaak mogelijk via een drop off box
  • … and last but not least: huur een wintersport auto met winterbanden en sneeuwkettingen!

Autoverhuur wintersport Turijn

Indien je je huurauto voor je wintersport in Turijn vooraf online via autohuren.info reserveert dan weet je waar je aan toe bent. Je maakt je reservering in je eigen taal, en dat is wel zo makkelijk bij autohuur in een land waar je de taal wellicht minder machtig bent. Ook heb je zo de tijd om je reservering rustig in je eigen tempo te doen. Het is eenvoudig om op een later moment wijzigingen in de reservering aan te brengen.

Je kan 24 uur per dag contact opnemen en alles in het Nederlands regelen, mocht dat nodig zijn. Voor noodgevallen is er 24 uur per dag Nederlandstalige hulp bereikbaar op +31 23 5699 690.

Auto huren wintersport Turijn - Powered by Autohuren.info

Auto huren wintersport Turijn – reserveer op tijd!

In verband met de alsmaar toenemende populariteit van autohuur kunnen de huurauto’s op topdagen bij sommige verhuurders allemaal verhuurd zijn. Daarom wordt (vooral) tijdens het hoogseizoen aangeraden om ruim van te voren een huurauto voor je wintersport in Turijn te reserveren.

Auto huren wintersport Turijn – last minute ski

Last minute naar de sneeuw? Een last minute vlucht naar de sneeuw is zo geregeld en met je huurauto reis je vervolgens snel door naar je bestemming.

Reserveer nu je huurauto voor je wintersport in Turijn. Je hebt dan een ruime keuze uit verschillende modellen huurauto’s: klein en compact, cross-over, of juist een station wagen voor het hele gezin. Met het servicepakket breng je je huurauto op wintersport helemaal op maat zodat hij aan al jouw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een tweede bestuurder. Vul je gegevens in en bekijk de mogelijkheden.

Auto huren wintersport Turijn

Hier vind je een lijst met skigebieden in Europa.

Auto huren wintersport Turijn – skigebieden

Bekende chartermaatschappijen als Transavia en Easyjet, maar ook zakelijke vliegtuigmaatschappijen, vliegen tijdens de wintermaanden (dagelijks) op de luchthaven van Turijn. Maar welke skigebieden liggen in de buurt van het vliegveld van Turijn?

Auto huren wintersport Turijn vliegveld

De volgende skigebieden bevinden zich op één tot anderhalf uur rijden van het vliegveld van Turijn: Breuil-Cervinia, Valfréjus, Monte Rosa, La Norma, Aussois en Courmayeur. Ga je genieten van het skiën op z’n Italiaans? Reserveer je huurauto op de luchthaven van Turijn via autohuren.info.

Auto huren wintersport

Auto huren wintersport Turijn – afstand en reistijd

Veel wintersportgebieden liggen op rijafstand van Turijn. Hieronder vind je het aantal km van Turijn vliegveld naar je eindbestemming en tussen haakjes ook een inschatting van de reistijd.

Auto huren wintersport: afstand vliegveld Turijn naar …
Aussois: 126 km (1:33)
Breuil-Cervinia: 120 km (1:31)
Courmayeur: 151 km (1:28)
La Norma: 124 km (1:31)
Monte Rosa: 146 km (1:32)
Valfréjus: 121 km (1:28)

Auto huren wintersport bij autohuren.info:

Auto huren wintersport | Auto huren wintersport Basel | Auto huren wintersport Bern | Auto huren wintersport Geneve | Auto huren wintersport Innsbruck | Auto huren wintersport Klagenfurt | Auto huren wintersport Munchen | Auto huren wintersport Nice | Auto huren wintersport Salzburg | Auto huren wintersport Turijn | Auto huren wintersport Zurich