Auto huren
auto-huren-stappen

Corona en annulering van een huurauto

Wij werken samen met het bekende Sunny Cars, waardoor je zorgeloos én goedkoop een auto huurt, ook in tijden van Corona en annulering. Sunny Cars biedt nu tijdelijk gratis de Flexservice aan. Deze actie loopt tot en met 30 april 2020.

Gelukkig zijn ze bij Sunny Cars hartstikke flexibel en wijzigen van je reservering is altijd mogelijk. Maar met de Flexservice geniet je echt van optimale flexibiliteit. Met deze service wordt het mogelijk om ook alvast te reserveren als je nog niet zeker bent van alle reisdetails en heb je nog ruimte als de plannen veranderen. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je reis, is de Flexservice ideaal.

Met de tijdelijk gratis Flexservice kun je immers altijd nog kosteloos annuleren tot 4 uur voor huuraanvang. En voor wijzigingen aan je autohuur betaal je bij Sunny Cars nooit. Tot en met 30 april profiteer je van deze gratis Flexservice. Ook als je nog niet helemaal zeker bent van je vakantie met huurauto, kun je gewoon alvast met een gerust hart een reservering maken. Ideaal, toch?

Wil je in deze tijd dus graag wat extra zekerheid? Stel je boeking niet langer uit, annuleren tot 4 uur voor huuraanvang is nu tijdelijk t/m 30 april 2020 gratis. Zo kun je toch nog zonder zorgen je reservering maken.

Auto huren met Flexservice

Het werkt eenvoudig. Je checkt online de beschikbaarheid via de zoekmachine en een auto huren of reserveren is zo gedaan. Vul je bestemming of ophaalpunt in in de zoekmachine en zie direct de huurmogelijkheden. Hier kan je ook aangeven gebruik te willen maken van de tijdelijk gratis flexservice, een prettig idee in geval van corona en annulering.

Via Autohuren.info huur je een auto in bekende zomervakantielanden als Curaçao, Spanje, Portugal, Griekenland, Marokko, Italië en Oostenrijk. Je gaat optimaal verzekerd de weg op en huurt all-inclusive. Geen verborgen kosten, geen gedoe ter plaatse, en wél zorgeloos rondrijden en 24/7 persoonlijke ondersteuning. Je huurt je huurauto vooraf en bespaart op de autohuurprijs.

Vul de naam in van de bestemming of luchthaven waar je je huurauto wil reserveren en check de beschikbaarheid. Je regelt alles vooraf, eenvoudig en online. Autohuren.info reserveert de huurauto bij het bekende Sunnycars en jij weet daarom precies waar je aan toe bent.

Wij geven een overzicht van duizenden autoverhuurlocaties in bijna 100 landen over de hele wereld. Wij werken alleen samen met verhuurders die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals grote autoverhuurders als Avis, Alamo, Budget Rent a Car en Europcar maar ook kleinere uitstekende autoverhuurbedrijven, zoals Maggiore in Italië.